Silviu Hurduzeu acuză Guvernul liberal că a dus România în pragul haosului sanitar!

hurduzeu

Creșterea numărului de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV2 face valuri în rândurile politicienilor și a reprezentanților unor instituții, printre ei aflându-se și președintele forului județean cărășean.

Silviu Hurduzeu aduce acuzații grave Guvernului liberal condus de Ludovic Orban și îl face direct răspunzător de evoluția accelerată a epidemiei în țara noastră.

La nivel național, astăzi, 23 iulie 2020, sunt 1.112 noi îmbolnăviri, cu 82 mai multe decât ieri. Deciziile iresponsabile, proasta organizare a campaniei de comunicare, aroganța și delăsarea cabinetului Orban au dus România în pragul haosului sanitar. Evoluția epidemiei arată, fără urmă de îndoială, că Guvernul PNL a eșuat, fiind direct responsabil pentru creșterea numărului de îmbolnăviri, pentru dezinformările și deciziile iresponsabile care au provocat neîncrederea românilor”, a precizat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Silviu Hurduzeu le cere celor din guvernul liberal să renunțe la aroganță și la regulile sfidătoare pe care le-au impus în această perioadă, soluția salvatoare fiind în viziunea președintelui CJ readucerea profesioniștilor în funcțiile cheie.

Situația este scăpată de sub control, fiind nevoie ca liderii guvernului liberal să renunțe la aroganța și la încălcarea sfidătoare a regulilor pe care le-au impus populației. Se impune readucerea profesioniștilor în funcțiile cheie, iar prin măsuri responsabile, românilor să le fie recâștigată încrederea, interesele electorale, în aceste momente, neavându-și locul”, a declarat Silviu Hurduzeu, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

 

Lorena POENARU 

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. zero

  „La nivel național, astăzi, 23 iulie 2020, sunt 1.112 noi îmbolnăviri”

  Contaminări, nu neaparat îmbolnăviri.
  Mai mult decat dublu faţă de perioada cu miliţienii în stare de urgenţă, după ce rata de contaminare a scăzut (aparent) cateva luni.
  Şi dacă perioada de incubaţie a virusului până la nivel “seropozitiv” este de la 9 la 90 de zile şi nu de fix 14 zile cum a decrretat decrreţelul de la Armeniş?
  Crr…

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei