Silviu Hurduzeu – cetățean de onoare al comunei cărășene Constantin Daicoviciu

 1
De la nord la sud și de la est la vest, județul Caraș Severin este străbătut în aceste zile de președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, aflat în campanie electorală pentru un nou mandat în fruntea instituției pe care o conduce în prezent. În aceste zile, domnia sa a participat la inaugurarea terenului sintetic de fotbal din satul Mâtnicu Mare, comuna Constantin Daicoviciu.
 3
La acel eveniment, Silviu Hurduzeu care este și președintele PSD Caraș-Severin, a primit titlul de „CETĂȚEAN DE ONOARE” al comunei Constantin Daicoviciu.
 4
„Mă simt onorat! Adevărul este că, de fiecare dată când primesc o astfel de apreciere, am sentimentul de mulțumire ca am făcut ceva bun. Îi mulțumesc primarului Daniel Boambeș pentru distincția acordată, dar și locuitorilor comunei Constantin Daicoviciu. Meritul este al lor, în primul rând!”
2
Dan AGACHE
Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

 1. imoGen

  Tă tlăiatcă dom plemal ti tetăteanul de onoale al comunei !

  Versurile lui Eminescu sunt mai actuale ca niciodată în cazul acestui primar:

  “Încât fonfii şi flecarii, găgăuţii şi gușații,
  Bâlbâiţi cu gura strâmbă sunt stăpânii astei naţii!”

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei