Silviu Hurduzeu: „Guvernul Câțu continuă cu instituirea unor restricții care frizează absurdul!”

sh

Modificarea intervalului orar în care este restricționată deplasarea în afara locuinței, între orele 22:00 – 05:00, adoptată ieri de CNSU odată cu hotărârea de prelungire a stării de alertă pe teritoriul României, a stârnit reacții din partea opoziției.

Politicienii de stânga au luat poziție față de această hotărâre pe care o consideră aberante, printre aceștia numărându-se și un parlamentar de Caraș-Severin.

Deputatul PSD Silviu Hurduzeu atrage atenția asupra hotărârilor aberante ale celor aflați la putere și nu găsește o logică în decizia de modificare a perioadei de restricție a circulației pe timp de noapte.

Guvernul Cîțu continuă practica nefastă a instituirii unor restricții care frizează absurdul! Faptul că astfel de decizii, cel puțin aparent absurde, nu sunt explicate și justificate de nimeni, creează percepția că deciziile se iau arbitrar, după bunul plac.

Care este rostul interzicerii circulației publice mai devreme cu o oră, respectiv aplicarea interdicției de la ora 22:00 față de 23:00 cum era înainte? Ce se poate întâmpla în această oră?

Cine, cum, când, unde ar putea fi un risc sporit de contaminare în intervalul de la 22:00 la 23:00?!”, se întreabă retoric deputatul PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

159264975_1822967471196329_6494051716641990389_n

 

Totodată, parlamentarul cărășean consideră revoltător că se cheltuie de către guvernul Câțu sute de milioane de euro pe importuri de măști și alte echipamente de protecție – adesea neconforme – și agravează astfel deficitul balanței comerciale, dar ignoră cu desăvârșire producătorii autohtoni.

În timp ce măștile și alte echipamente de protecție făcute în România merg la export, românii cumpără tot felul de fake-uri, de la tot felul de importatori dubioși

Guvernele Orban și Cîțu au dus țara pe ultimul loc în Uniunea Europeană la sprijinul economic instituțional acordat, dar în schimb  au făcut jaf în bugetele publice sub acoperirea pandemiei ( dovadă stau anchetele deschise de DNA la UNIFARM și raportul Curții de Conturi)”, afirmă deputatul PSD Silviu Hurduzeu.

 

 

 

Lorena POENARU

 

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. STEVEN STEVE

    In situația în care o persoană infectată cu Covid 19, înregistrată în evidențele DSP., se poate întoarce la lucru după 14 zile, să ia contact cu colegii și alte persoane, fără să mai constituie un factor de risc epidemiologic, care este logica și rațiunea ca sicriul unui defunct, posibil infectat cu Covid 19 să fie îngropat la 3 m. în pământ și nu intr- o criptă sau cavou, construite cu partenerul cu care a conviețui peste 50 de ani.
    Există cazuri concrete, un sot sau fiu în criptă și partenerul în alt cimitir sau la marginea acestuia. ( generalul Marinescu, deputat Ghiorghioni, sa.)
    Mai avem inimă, suflet și rațiune popor creștin sau am orbit cu toții ??!!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei