„Silviu Hurduzeu merită votul almăjenilor“, afirmă consilierul județean Luisiana Stoicu

Lusi Stoicu Hurduzeu Albu

Silviu Hurduzeu este un președinte care a dovedit respect pentru cuvântul dat comunităților din Caraș-Severin iar pe 27 septembrie merită cu prisosință votul almăjenilor“, afirmă la unison consilierii județeni Luisiana Stoicu din Bozovici și Alexandru Albu din Valea Almăjului.  

Consilierii județeni Luisiana Stoicu și Alexandru Albu, reprezentanții ținutului pitoresc al Văii Almăjului în forul administrativ din Banatul de Munte consideră că Silviu Hurduzeu și-a îndeplinit cu brio misiunea de președinte al Carașului în cei 4 ani de mandat.

Consiliul Județean Caraș-Severin, sub conducerea camaradului nostru Silviu Hurduzeu, a reușit să ducă la îndeplinire o serie de proiecte de infrastructură rutieră, atât de necesare pentru almăjeni. Este bine ca la momentul bilanțului și în fața cetățenilor cu drept de vot, să informăm fără a denatura adevărul despre proiectele Consiliului Județean, despre programele guvernamentale PNDL 1 și PNDL 2 implementate în timpul guvernării PSD a premierilor Grindeanu, Tudose sau Dăncilă, care au însemnat un nou pas spre dezvoltarea acestui județ“, a dorit să remarce consilierul județean Luisiana Stoicu, candidat PSD pentru un nou mandat în rândul consilierilor județeni. Completarea despre drumurile modernizate în Valea Almăjului a venit de la un alt consilier județean extrem de activ, în persoana lui Alexandru Albu, la rândul său candidat pentru funcția de consilier județean, dar și pentru mandatul 2020 – 2024 în fruntea comunei Bănia.

Să spunem că în acești ultimi 3, 4 ani, Consiliul Județean Caraș-Severin a „îndrăznit“ ca dintr-un buget care nu este la fel de generos ca cel al Timișului sau al Bihorului să acceseze fonduri guvernamentale dar și cofinanțări pentru proiecte europene care au avut menirea de a îmbunătăți traiul cărășenilor. Spre exemplu, în Valea Almăjului s-a modernizat Drumul Județean 571 F Prilipeț – Eftimie Murgu, pe o porțiune de 6 km care au fost asfaltați integral, iar prin același program de dezvoltare locală se află în modernizare DJ 571G de la Bănia – Gârboți – Dalboseț – Lăpușnic. Din fondurile proprii ale Consiliului Județean Caraș-Severin au fost asfaltați 3 km pe DJ 571G, începând de la DJ 571B și până la intrarea în localitatea Bănia iar un nou covor asfaltic după zeci de ani a fost pus pe DJ 571 B, de la DN 57B și până la intrarea în Gârbovăț, un proiect realizat tot din fondurile Consiliului Județean, ceea ce spune foarte mult despre modul în care a fost drămuit banul public pentru comunitățile din Valea Almăjului, de către președintele Silviu Hurduzeu și echipa domniei sale“, a declarat Alexandru Albu.

Desigur, un rol important în demersurile de implementare ale acestor proiecte l-au jucat și consilierii județeni Luisiana Stoicu și Alexandru Albu. Și așa cum promit, cei doi reprezentanți în forul administrativ județean de pe Valea Almăjului vor continua să lupte pentru realizarea tronsonului rutier extrem de important care va lega Valea Almăjului de Clisura Dunării, de la Bozovici – Dalboseț – Șopotu Nou – Cărbunari la Moldova Nouă. „Desigur, acest proiect rutier care ar pune Valea Almăjului pe harta obiectivelor de interes turistic național și internațional ar putea fi realizat având un președinte serios și aplicat, așa cum este Silviu Hurduzeu, opțiunea reală de mai bine pentru cărășeni și acest județ.

(PE)

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei