fbpx
34.7 C
Reșița
vineri, 12 iulie 24

Silviu Hurduzeu: „O calificare ar fi un cadou foarte frumos de Ziua Drapelului”

Deputatul Silviu Hurduzeu speră, asemenea tuturor iubitorilor de fotbal și nu numai, că reprezentativa României va reuși să se califice în optimile de finală ale Campionatului European găzduit de Germania. „O calificare ar fi un cadou foarte frumos de Ziua Drapelului”, afirmă liderul social-democraților cărășeni.

Silviu Hurduzeu, care va prelua peste câteva luni conducerea Consiliului Județean Caraș-Severin, nu a uitat să transmită cărășenilor un mesaj de Ziua Drapelului Național. Ocazie cu care și-a exprimat speranța că românii vor avea un motiv de sărbătoare în această seară, după meciul de fotbal dintre reprezentativa României și cea a Slovaciei.

Se împlinesc 176 de ani de când tricolorul (albastru cobalt, galben crom și roșu vermillon) a devenit drapelul nostru național. Este un simbol al statorniciei, identității și unității neamului românesc.

Vă îndemn pe toți să arborați steagul și să-i învățați pe copii despre semnificația sa. Să sperăm că, sub acest tricolor, ne vom putea bucura diseară după meciul de fotbal al naționalei: o calificare ar fi un cadou foarte frumos de Ziua Drapelului”, transmite președintele PSD Caraș-Severin.

 

Karina TINCUL

3 COMENTARII

  1. Un domn adevărat așa se comportă, urează de bine nu ca urlacii penalei ofticați că le fuge pământul de sub dodou care ține și loc de cap 😂😂😂🖕

  2. Cum facem că la forumul german în fata steagul României nu este respectat cum ar trebui? Exista legislație pe tema asta, exista un protocol al steagului care spune unde sta drapelul României în funcție de celelalte ( in mijloc, nu dosit la margine) și nimeni nu-i întreabă de sănătate pe hitleriști. Ce-i cu ofensa asta? Nu mai exista nimeni in orașul ăsta care să-i ia la întrebări? Toți sunteți numai cu gândul la șpăgi și cumetrii? Băi (b)elitele Resitei la ce căscați gura când treceți pe acolo? Mi se pare o insultă grosolană, daca alta nație ar face asta în Germania ar fi maxim de amenda posibilă în secunda doi ca să-i potolească, dar la noi fiind obișnuiți să stăm ghiocel ni se urca toți nesimțiții pe grumaz. E cea mai buna dovada că statul român (aici local) e administrat de niste neandertalieni. Treziti-va băi măciucilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei