fbpx
11.7 C
Reșița
luni, 27 martie 23

Silviu Hurduzeu: „Oamenii așteaptă soluții de la noi“

Atacurile dintre liderii coaliției de guvernare sunt tot mai dese în ultima vreme. De la procentul cu care se vor majora pensiile, până la soluțiile de a trece cu bine peste această iarnă, subiectele de dispută dintre liberali și social-democrați par să nu se mai termine. O veșnică confruntare în fața presei, fără soluții finale, fără o perspectivă clară, în timp ce viața devine tot mai scumpă și majorările salariale, dar și indexarea punctului de pensie, tot mai îndepărtate.

Toate aceste atacuri la baionetă dintre PNL și PSD l-au determinat pe președintele organizației PSD Caraș-Severin, deputatul Silviu Hurduzeu să ia atitudine.

Guvernarea nu e un talk-show în care fiecare spune ce-i vine la gură. Aceste „glumițe“ pe care le spun de câteva zile unii lideri ai PNL nu aduc niciun beneficiu românilor. Oamenii așteaptă soluții, mai ales în domeniul Energiei, gestionat de PNL. Această coaliție este singura variantă pentru Guvernarea României și politicienii ar trebui să fie mai responsabili când vorbesc despre pensii, energie și în general despre Guvernare.

spot_img

Pe români îi arde cum se va reglementa domeniul energiei și cum vor fi facturile la iarnă, nu ce lecturi are Rareș Bogdan. În loc să se țină de glumițe și aroganțe, Rareș Bogdan ar trebui să-l tragă de mânecă pe colegul său Virgil Popescu să ia o decizie clară în privința reglementării sectorului energetic“, a afirmat deputatul PSD de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei