Silviu Hurduzeu: „În Parlamentul României ne vom lupta pentru primarii din Caraș-Severin!”

hurduzeu

Aflat pe primul loc pe lista pentru Camera Deputaților propusă de PSD Caraș-Severin pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, președintele social democraților cărășeni, Silviu Hurduzeu a susținut că nu va renunța la intenția de a găsi cele mai bune soluții pentru dezvoltarea județului pe care l-a administrat în ultimii 4 ani din fotoliul de președinte al CJ Caraș-Severin, candidatul atrăgându-le totodată atenția celor care conduc în prezent destinele românilor asupra problemelor reale cu care se confruntă țara.

Vedem astăzi că ceea ce se întâmplă în România nu este deloc normal. În continuare discutăm despre alte teme decât despre ceea ce vor să audă românii și sigur și cetățenii din județul Caraș-Severin. În continuare discutăm despre persoane, în loc să discutăm despre soluții. În continuare discutăm despre cine e bun și cine nu e bun, în loc să discutăm despre adevăratele probleme ale României, criza cauzată de noul coronavirus și criza economică care se apropie cu pași repezi. Actualul Guvern și actuala putere nu au soluții pentru aceste probleme. Din contră, tot ceea ce ne propun nu face decât ca numărul îmbolnăvirilor să crească, iată, de la o zi la alta”, a declarat Silviu Hurduzeu la scurt timp după depunerea candidaturii pentru Camera Deputaților.

Președintele social-democraților cărășeni nu îi va uita nici pe primarii din județul pe care îl va reprezenta în Parlament dacă va câștiga un mandat de deputat, subliniind că atenția sa va fi îndreptată mai ales către edilii PSD sau susținuți la alegerile locale de Alianța Pro Caraș-Severin.

Sigur că în Parlamentul României ne vom lupta și pentru primarii din județul Caraș-Severin pentru că ați văzut că a apărut știrea cu înghețarea finanțărilor prin PNDL, ceea ce evident că ar crea o mare problemă primarilor din județul Caraș-Severin, indiferent de culoarea politică. Sigur că rolul nostru în Parlament este și de a ajuta primarii din Caraș-Severin și în special o să ajutăm primarii care au câștigat alegerile locale fie din partea PSD, fie din partea Alianței Pro Caraș-Severin”, a mai declarat Silviu Hurduzeu.

În total, 31 de primari susținuți la alegerile locale de organizația social democraților sau de alianța creată au câștigat un mandat pe această funcție, în județul Caraș-Severin.

Pe locul secund pe listele PSD Caraș-Severin pentru Camera Deputaților se află Marius Damian, fost administrator public al județului în perioada mandatului deținut de Silviu Hurduzeu în fruntea CJ.

În ceea ce privește lista propusă de PSD pentru Senat este deschisă de actualul deputat, Ion Mocioalcă.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei