Silviu Hurduzeu: „Transformarea în „ciumați” a celor nevaccinați este o imbecilitate!”

hr

Parlamentarul social democrat cărășean, Silvliu Hurduzeu, ia poziție față de tentativa de discriminare a populației pe motiv de vaccinare pe care o promovează premierul Câțu și Coaliția care guvernează România.

Respingem categoric orice tentativă de discriminare a populației pe motiv de vaccinare și atragem atenția că proliferează exemplele care încalcă drepturile și îi umilesc pe românii nevaccinați”, afirmă deputatul PSD, Silviu Hurduzeu.

Politiceanul cărășean afirmă în termeni duri că „transformarea în „ciumați” a celor nevaccinați este o imbecilitate și o aberație fără margini”, în condițiile în care 80% din populația României nu este vaccinată.

„Propunerile discriminatorii, făcute în mod repetat de premierul Cîțu și de politrucii duși de Coaliția PNL, USR, UDMR la conducerea primăriilor și a instituțiilor statului, sunt împotriva tendințelor europene”, precizează deputatul PSD de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

De la 1 iunie sunt permise evenimentele private cu maximum 70 de persoane în exterior și 50 de persoane în interior. Dacă toate persoanele sunt vaccinate se renunță la limitarea numărului din interior. Similar pentru sălile de sport.

Până în prezent, în campania de vaccinare 2,6 milioane de cetățeni s-au imunizat cu ambele doze, iar 1,1 milioane de români doar cu prima doză.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Ștrul

    Să își facă ei toate vaccinurile ,sunt experimentale.Nu se mai fac experimente pe șoareci și maimuțe în laboratoare, acum o fac ca naziștii pe oameni că și așa suntem prea mulți și le încurcăm planurile,,ELITEI ” mondiale, o adunătură de babe și boșorogi cu un purcoi de bani mii de miliarde de dolari și euroi. Hai SICTIR!Stimă pentru dl. Hurduzeu!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei