Silviu Hurduzeu: „Turismul din județul Caraș-Severin primește o lovitură de grație”

hurduzeu

Eliminarea tichetelor de vacanță pentru bugetari, aferente anului 2021, este lovitura de grație dată turismului din România, inclusiv celui din Caraș-Severin, este de părere deputatul cărășean Silviu Hurduzeu. Fostul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin aruncă mănușa spre actualul președinte al forului județean, Romeo Dunca, fiind de părere că acesta ar putea influența sau schimba în vreun fel decizia luată la nivel central.

Cîțu, groparul Turismului românesc!

Tăierea voucherelor de vacanță pentru 2021 este cea mai proastă idee pe care o puteau avea liberalii.

Turismul din România și, implicit, din județul Caraș-Severin primește o lovitură de grație după dezastrul de anul trecut, firmele vor da faliment și nu vor mai plăti taxe la buget

Vă aduceți aminte cum ne spunea Romeo Dunca în campania electorală ca turismul este cartea pe care mizează și va miza întotdeauna?

Și noi mizăm pe capacitatea dânsului de a-și convinge colegii de partid să renunțe la această măsură păguboasă pentru domeniul HORECA”, transmite deputatul Silviu Hurduzeu.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a confirmat ieri zvonurile conform cărora voucherele de vacanță pentru bugetari, aferente anului 2021, nu se vor mai da. Pe de altă parte, voucherele emise în 2019 vor fi valabile până la 31 mai, iar cele din 2020, până la finele lui 2021.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

6 Comentarii

 1. Turistul montan

  Nu asta este lovitura dată turismului di județ pentru că oricum , 90 % din tichete se cheltuiau prin alte județe. Anul acesta turismul va fi redus , cu excepția zonei” liberale” Casa Baraj”. Domnul Hurduzeu nu are dreptul moral sa vorbească de turismul din Caras-Severin ca nu a facut nimic, nici el nici Mocioalca. (Cineva drag investește cateva “etaje” la Crivaia , cine o fi? ). Tichetele de vacanta trebuie acordate TUTUROR ANGAJATILOR din România, chiar si pensionarilor care nu ” prind “bilete de la Casa de pensii sau LA NICI UNUL. Fara discriminare.

  Raspunde
  1. DuaLipa

   Bu-hu-hu!
   Ce a făcut PSD = Hurduzeu pentru dezvoltarea turismului în CS?
   Îmi e milă de unii ca Reval!
   RE-EVALueză-ți viața și modul de a gândi!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei