Silviu Hurduzeu – vicepreședinte al comisiei pentru control parlamentar a activității SRI

a

Deputatul de Caraș-Severin Silviu Hurduzeu, președinte al organizației județene PSD, a fost ales ieri în funcția de vicepreședinte al comisiei de control parlamentar a activității Serviciului Român de informații. Aseară, după „o zi plină“ după cum a afirmat chiar domnia sa, a răspuns câtorva întrebări privind activitatea parlamentară, inclusiv asupra rezultatului votului privind moțiunea simplă împotriva ministrului sănătății Vlad Voiculescu:

„S-au votat astăzi membrii comisiilor permanente și comune de control a activității SRI și SIE și a delegaților la diferite organisme interne și internaționale. A fost vot secret, pe buletine de vot și am fost ales, la propunerea PSD, vicepreședinte la comisia de control a activității SRI. Dintre parlamentarii PSD de Caraș-Severin l-aș aminti și pe senatorul Ion Mocioalcă care este membru al biroului permanent al Senatului, secretar al Senatului“.

Referitor la moțiunea simplă care l-a avut în vizor pe Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, deputatul cărășean a precizat:

A fost o moțiune depusă de PSD, dezbătută luni și votată miercuri. Din păcate pentru sănătatea românilor aceasta nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a trece. A fost însă un semnal de alarmă pentru actuala guvernare și un semnal de alarmă pentru ceea ce se întâmplă în sănătate în acestă perioadă. Dacă vă amintiți, cu câțiva ani în urmă un întreg Guvern a picat în urma unui alt incendiu într-un club privat nu într-o instituție a statului. Acum nu mai pleacă nimeni, nici măcar ministrul sănătății. Ba mai mult, actuala guvernare și partidele care fac parte din actuala guvernare nu au oameni pregătiți pentru a ocupa funcțiile de miniștri. Și acum se tot aruncă vina pe PSD și sunt convins că peste 2 ani, dacă vor mai fi în fruntea țării, tot PSD-ul va fi vinovat pentru toate greșelile lor“ – a mai afirmat deputatul Silviu Hurduzeu.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei