fbpx
6 C
Reșița
duminică, 10 decembrie 23

Șoc la Oțelu Roșu! Magda Lungu a trecut în tabăra PSD condusă de primarul Luca Mălăiescu!

Fosta contracandidată, atât în 2016, cât și la alegerile din 2020, Magda Lungu a făcut o mișcare pe care puțini specialiști în spectrul politic ar fi prognozat-o. Este vorba de semnarea adeziunii la organizația social-democrată din Oțelu Roșu. Așadar, fosta și tradiționala contracandidată a actualului edil al orașului de pe Valea Bistrei, Luca Mălăiescu, Magda Lungu a trecut în barca acestuia după o lungă perioadă de timp în care a slujit intereselor politice ale PNL.

Magda Lungu a fost în mandatul 2016-2020 și viceprimar al orașului, iar actualmente, din postura de economist, se ocupă de bunul mers al afacerii familiei.

Contactat de Reper24, edilul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, afirmă că deși pare o mișcare surprinzătoare, acestuia i se pare una extrem de firească, ca urmare a înțelegerii fenomenului politic de către Magda Lungu, cu care spune că a avut întotdeauna o comunicare constructivă.

Odată cu plecarea Magdei Lungu din rândul liberalilor de pe Bistra, se crează un vid de putere liberală în acest oraș și vom urmări cine își va asuma conducerea unei organizații care a contat în aritmetica alegerilor din Oțelu Roșu și din Caraș-Severin.

Sergiu TABAN

1 COMENTARIU

  1. , ✍️🇹🇷🇷🇴Allah, CADÂNĂ ai trecut la PSD?! în sfârșit și o blondă a înțeles că PNL-ul este defapt PSD și invers. Bravo, ieri la dreapta azi la stânga. Uneori când nu ști care-i dreapta și care-i stânga, scrii pe picioare și repeți.. Vela e cu dreapta, Mocioalcă e cu stânga… Dacă se face alianță , se merge la mediere pe varianta între dreapta și stânga. Toot să găsești surprize politice.. 😪😪😡

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei