fbpx
3.7 C
Reșița
joi, 07 decembrie 23

UPDATE: Cadavrul unui bebeluș, găsit la haldina de gunoi din Oravița! Cetățenii care dețin informații cu privire la caz sunt rugați să sune la 112!

UPDATE: Reprezentanții IPJ Caraș-Severin apelează la sprijinul cetățenilor pentru soluționarea cazului bebelușului găsit decedat la Oravița. Toți cei care dețin informații cu privire la acest caz sunt rugați să sune la 112.

În continuarea cercetărilor efectuate în legătură cu cazul bebelușului găsit decedat, la o groapă de gunoi din orașul Oravița, a fost efectuată necropsia cadavrului, iar cauza decesului urmează a fi stabilită cu exactitate în urma rezultatelor analizelor de laborator și a examenului histopatologic care se efectuează în cauză.

De asemenea, cu ocazia cercetării la fața locului și a verificărilor ulterioare au fost ridicate probe și mijloace materiale de probă.

Momentan cercetările sunt în curs de desfășurare.

Dacă cetățenii dețin orice fel de date sau informații care ar putea ajuta la soluționarea cazului, îi rugăm să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

………………………

Știrea inițială

Caz șocant în Oravița. Cadavrul unui bebeluș a fost găsit luni la o haldină de gunoi de pe raza orașului. Trupul fetiței, aruncat într-un sac menajer, a fost descoperit de un bărbat care a sesizat Poliția.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul inspectoratului și Poliției Orașului Oravița, pentru efectuarea de cercetări, iar corpul bebelușului fost dus la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

„Momentan cercetările sunt în curs de desfășurare, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și de drept și dispunerii măsurilor legale, care se impun”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

 

Karina TINCUL

8 COMENTARII

  • @zero: Nu pricep o idee. Cel mai mult nu pricep ce nu intelegi tu. Sau faci glume? Pune si tu niste semne ca atare, sa se inteleaga ca glumesti.

  • @avlFCRB: Nici eu nu pricep ca idee cine ar putea fi ”ăștia” din fraza mătăluță (cu vizibil subiect echivoc).
   Nu e glumă, e doar întrebare (cu vizibil semn ortografic).

   Că poate cazi mătăluță cu trotineta, te julești și apoi sun eu la 112 ca să vină careva să îți întocmească dosar penal pentru vătămare corporală plus ce or mai depista, cu exactitate.
   Nu ai fi primul.

 1. La fel și toți politicienii care au adus oamenii în pragul disperări , au distrus natalitatea, traiul vieți de zi cu zi, ăștia sunt cei mai mari criminali, nu omul de rând care este adus într-o fază în care recurge la gesturi extreme. Nedreptățile, injustiția, ilegalitățile și astfel de aberații astea nu sunt crimă pură adusă oamenilor, generații întregi distruse, astea ce sunt?Zău, nu se mai înțelege nimic. Ar trebui să intrăm în pielea unor oameni care trăiesc astfel de drame zi de zi, de când s-au născut probabil, dar noi îi judecăm, îi acuzăm fără să cunoaștem sursa problenei, făcând astfel deliciul presei, pe placul ciorilor cârâitoare de pe social media și corbilor croncănitori și mâncători de cadavre.

  • @satul sau razi de prosti?: Ce scrii in prima faza e complet adevarat.
   Faptul ca acel copil a ajuns la gunoi, e mai mult decat o simpla crima, totusi si pana la urma.
   Lasand putin parcata treaba cu politicienii corupti, care asa e, distrug familii si vieti, daca ajungem sa nu mai condamnam nici astfel de fapte, unde ajungem? Macar aici sa condamni criminalii, daca unii oricum scapa in „justitia” de la noi. Ca politic, ca coruptie.

 2. Unde sunt acum camerele primatului de la Oravița ?
  Parcă se lăuda cu investiții pentru siguranța cetățenilor.
  Unde sunt acele „investiții” ? Pe hârtii și prin curtea personală ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei