fbpx
2.3 C
Reșița
duminică, 10 decembrie 23

Social-democrații cărășeni își aleg mâine președintele

Social-democrații cărășeni își aleg vineri, 18 noiembrie, echipa de conducere, eveniment la care și-a anunțat prezența și președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Se anunță nume noi, dar și mai vechi în board-ul conducerii județene a PSD!

Cel mai probabil, scrutinul nu va aduce multe surprize atunci când vorbim de viitorul președinte al organizației județene, până la această oră nefiind anunțat nici un contracandidat pentru Silviu Hurduzeu, în prezent președintele interimar al filialei județene.

Se prefigurează însă o nouă structură de conducere la nivelul Biroului Politic Județean PSD Caraș-Severin, diferit de ceea ce știau cărășenii. Marea surpriză ar putea fi candidatura (fără surprize) a fostului lider al PMP Caraș-Severin, Ionuț Mihai Popovici pentru funcția de prim-vicepreședinte al PSD Caraș-Severin. Practic vorbim de al doilea om în organizația social-democraților. Pentru aceeași funcție ar putea candida și Flavius Nedelcea, actual secretar de stat în Ministerul Economiei, fost lider al PRO România din Caraș Severin. La eveniment se anunță prezența președintelui PSD Marcel Ciolacu și a prim-vicepreședintelui Sorin Grindeanu.

Să nu uităm că rolul senatorului Ion Mocioalcă în conceperea actualei scheme de conducere a PSD Caraș-Severin nu este unul formal, acesta fiind „părintele spiritual” al celor pe care i-a condus cu rezultate notabile în ultimele două decenii pe eșichierul politic județean și românesc.

Conferință județeană de alegeri a Organizației județene a PSD Caraș-Severin se va desfășura la hotelul Rogge, începând cu ora 13:00, și va fi urmată de o conferință de presă.

 

Sergiu TABAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei