Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg! Străzile din Micro III vor fi asfaltate după alegerile locale din 2020!

 

modelmic (1)

Veștile nu sunt bune pentru locuitorii din Micro III care spun că străzile dintre cele două bulevarde, Republicii și Muncii, nu au fost asfaltate de când s-au construit blocurile. Unii reșițeni chiar l-au întrebat pe edilul Popa de când nu a mai fost pe acele străzi să vadă cum arată și când vor beneficia cei care locuiesc acolo, de reabilitare.

Merg acolo de cel puțin o dată pe lună. Am avut în plan anul acesta să facem zona, de la Biserica lui Berbentea, care merge în jos pe lângă casa de copii și se întoarce pe partea cealaltă. L-am avut în plan să reabilităm complet tot cvartalul acela și să ne întoarcem pe la piață înapoi și am tăiat finanțarea din cauză că nu ne-au venit resurse de la București, suficiente ca să ne susținem această investiție. Cu părere de rău trebuie să vă spun că l-am amânat, nu putem să îl facem anul acesta!

Micro III este o zonă văduvită, trebuie să recunosc, în care nu am reușit să avem niște intervenții serioase, însă una dintre ele este acel dreptunghi de care am amintit, să îl asfaltăm și cealaltă dorință este să facem Piața Nord, o piață nouă”, a declarat Ioan Popa.

Edilul promite reșițenilor din cartierul Micro III că va asfalta străzile amintite dacă va mai câștiga un mandat în fruntea administrației locale.

Nu am vrut să asfaltăm! Aia e simplu! Mă duc și pun asfalt! Nu! Noi vrem să schimbăm bordurile, noi vrem să punem pavele pe trotuar, noi vrem să permeabilizăm zona. Eu vă fac promisiunea că anul viitor vom face acest lucru, probabil după alegeri, dacă dumneavoastră mă votați și voi fi primar în continuare, în 2020 vă promit că voi face zona aceea!”, a mai declarat primarul Ioan Popa.

 

Elena FRANȚ 

Distribuie pe:

Stiri similare

8 Comentarii

 1. zero

  „Nu am vrut să asfaltăm! … dacă dumneavoastră mă votați și voi fi primar în continuare, în 2020 vă promit că voi face zona aceea!”, a mai declarat primarul Ioan Popa.

  Na!
  Şantaj pe faţă, cu rea-voinţă şi … câta “logică explicativă”. Nu am vrut!
  Miza la “afacere” (tăiţeii) îi pică din cotă la din borduri şi pavele, nu din asfaltul primăriei.
  Cu “permeabilizări”.
  De vină ar fi (cică) … resursa (sa) de la Bucureşti :)
  Va face zona aceea un alt primar, nu “ciocoiul” ăsta (par)venit de pe la Nădrag spre chiverniseală rapidă şi cu orice preţ.
  Bleah!

  Raspunde
 2. Asphalt

  Sper sa se trezeasca resitenii si sa nu mai voteze cu mincinosul asta. Caruia ii pasa doar de afacerile lui. Mereu gaseste scuze si toate nu raman decat promisiuni. Mai ai muncitori in primarie cu care sa asfaltezi? Ca au cam plecat toti, satui de cum ii munceai, 4-5 ore peste program, fara concedii, nemancati… Sa vedem la iarna cu cine faci dezapezirea. O sa ii scoti pe aia de la birouri. :))))) Ca si asa au zeci de milioane salar si nu fac decat sa stea, beau cafele si se joaca pe calculator. Stau mai mult sub birou… stii tu povestea, nu? :))))))

  Raspunde
 3. DANI

  Chiar nu ți-e rușine sa mai ieși în presa domnule primar:?
  De ce nu spui motivul pentru care nu ai dat căldură în scoli au înghețat copiii de frig, a nu ai avut ca ai dat la fotbal și la handbal.
  Ce faci cu cartierele Reșiței care dau taxe mărite cu 50 la suta?
  Nu ai făcut nimic în 3 ani jumătate dar ai promis și ai moștenit proiectele altora ..a scuze ai pus platani..
  Chiar mai a tupeu sa ceri voturile reșițenilor ? a fot singura iarna în care nu a fost deszăpezit orașul, care este plin de gropi și de mizerie și de gălăgie , și de interlopi pe care-i controlezi mai nou.
  Unde sunt locurile de munca …a am uitat sunt la complexul tău de locuințe am văzut ca se muncește din greu .
  Numai vorbesc de limbajul de ”ocna ” pe care îl folosești pe unde mergi.
  Mi-e rușine sa spun ca sunt din Reșița când sunt întrebat ce poate oferi acest oraș.
  Mai bine dă-ți demisia pentru neputința ca sa nu zică lumea ca ești incapabil.

  Raspunde
  1. Marcel

   Unde e parcarea supraetajata din Centru,promisa in campania electorala ?
   Atunci zicea de resiteni ca sunt puturosi si ca vor sa parcheze cat mai aproape…
   Sper sa isi aduca aminte resitenii de vorbele lui “frumoase”la urmatoarele alegeri !

 4. Jana

  Micro II va trece iarna cu acele gropi? poate acolo vrea sa ne faca pontonul II Valiug… acum imi e clar.

  Ar trebui sa nu mai achite nimeni acel impozit fabulos care nu e in nici un alt oras atat de mare.

  Poate ar trebui domnu’ primar sa se uite si peste gardul orasului Drobeta Tr Severin, are trotuare si asfalt nou inclusiv pe cele mai mici stradute din oras (si era orasul cu cel mai mare procent la somaj)

  Raspunde
 5. Gigi Against

  Unde este anveloparea blocurilor promisa in campania electorala? Se amana pentru al III – lea sau al IV – lea mandat…dar si minciuna’i vorba in gura unui politician fie el si de provincie….

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei