Șoferițele din Caraș-Severin, „sancționate” de polițiștii rutieri cu mărțișoare!

 

ma

Doamnele și domnișoarele aflate astăzi în trafic au fost trase pe dreapta de polițiștii cărășeni, nu pentru a fi sancționate, ci pentru a le aduce zâmbetul pe chipuri chiar și în pandemie.

Mărţişoare, urări şi recomandări preventive în locul amenzilor şi avertismentelor a fost modul în care polițiștii din orașele județului au marcat prima zi de primăvară calendaristică.

eaa0f691-273d-40b4-8ef5-3f620a529582

Astăzi, de 1 Martie, polițiștii cărășeni au continuat tradiția anuală și au vrut să culeagă cât mai multe zâmbete și voie bună de la doamne și domnișoare.

foto martisor 2 (1)

Un mărțișor personalizat și un gând bun, toate cu respectarea măsurilor de protecție sanitară, au fost împărțite în această dimineață de către colegii noștri la Reșița, Caransebeș, Băile Herculane și Anina, șoferițelor și doamnelor aflate în trafic. Vă dorim tuturor să aveți sănătate și o primăvară frumoasă, fără evenimente nedorite!”, este mesajul pe care Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin îl transmite în această primă zi de primăvară!

foto martisor 3 (1)

foto martisor 1 (1)

5440f12d-aa90-48ac-adef-116906e3b7a9

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei