fbpx
29.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 iulie 24

Sondaj definitoriu pentru desemnarea candidatului PSD la Primăria Caransebeș

Poate cel mai fierbinte punct al alegerilor pentru desemnarea edilului în 9 iunie rămâne municipiul Caransebeș. Pe lângă ceilalți candidați ai partidelor ce-și doresc un edil la Caransebeș, social-democrații sunt în bloc-starturi cu nu mai puțin de 4 candidați, din care ei trebuie să aleagă prima oară.

Felix Borcean – primarul în funcție, fost liberal și ajuns în postura de edil acum 4 ani ca independent, Bebe Pasere – ex PRO România, actualmente PSD și viceprimar al municipiului, Marius Damian – deputat PSD și Marius Isac – fost PNL; toți își doresc același fotoliu, iar conducerea PSD Caraș-Severin nu s-a decis încă.

Presiunile sunt mari, „proptele“ de asemenea și chiar dacă timpul este înaintat și alegerile bat la ușă, conducerea PSD Caraș-Severin nu s-a decis încă:

„Mai facem un sondaj acum, un sondaj definitoriu care ne va stabili candidatul care stă cel mai bine. Va fi un sondaj doar cu nume și fără partid, să vedem cum stăm. Cercetarea sociologică va fi făcută în colaborare cu cei din conducerea PSD și ne va dezvălui numele viitorului nostru candidat la Primăria Caransebeș“, a afirmat secretarul organizației PSD Caraș-Severin, Luca Mălăiescu.

Referitor la o posibilă colaborare între PSD și PNL la nivel județean, primarul din Oțelu Roșu se arată sceptic în privința vreunui acord.

„La Reșița cel mai probabil va candida Ionuț Popovici împotriva lui Nelu Popa, iar la președinția Consiliului Județean Silviu Hurduzeu care stă mai bine în județ și cam la egalitate cu Dunca în ceea ce privește voturile locuitorilor din Reșița. Sunt convins, însă, că Silviu va reuși să obțină majoritate“, a mai precizat Luca Mălăiescu.

Dan AGACHE

1 COMENTARIU

  1. fara HOTII si PARVENITII din PSD
    Hurduzeu si Popovici nu au nici o calitate , pregatire si si referinta pentru a conduce Resita si judetul
    Niste impostori ajunsi pe usa din dos in politica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei