Spargere la Spitalul Județean de Urgență din Reșița! Peste 30 de mii de lei, furați dintr-un fișet metalic!

fiset

 

Un fișet din incinta Spitalului Județean de Urgență Reșița a fost spart în weekend de persoane necunoscute. Hoții ar fi furat suma de 32 de mii de lei după ce au pătruns în spital prin forțarea unei uși. Poliția a fost sesizată despre dispariția banilor în această dimineață.

S-a stabilit că în perioada 18 iulie- 20 iulie persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție într-un birou de la parterul unității, prin forțarea unei uși de acces, apoi dintr-un fiset metalic ar fi sustras o sumă de bani.

Momentan s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și se fac cercetări în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului”, a declarat pentru Reper 24, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

Biroul în care hoții au pătruns nu a fost vandalizat, ținta acestora fiind fișetul metalic în care se aflau banii.

Am fost și eu informat că o ușă a fost forțată, mai mult de atât nu știu. Dimineață, când au venit fetele la lucru, au vrut să intre și era ușa spartă, la salarizare, ultimul birou pe dreapta. Au venit, mi-au spus, am fost și m-am uitat, am chemat de îndată poliția, au venit, au luat imagini de pe camere. Mai multe informații nu știu!”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență din Reșița, Waldemar Murgu.

Lorena POENARU

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

  1. Justitiaru'

    La ce manager avem, ma mir cum de nu l-au luat si pe el !Omu n-are nicio vina, altii l-au pus, el doar a polenizat! Lui ii pasa daca mananca la pranz, daca ragaie sa nu fie balonat si daca iasa afara (la c**at)! Un lucru am uitat sa-l spun…salariu, care ii va face pensia nesimtita!Mai un pic!Asa isi bate asta loc de toti doctorii care se impotrivesc!Murgule saracule…

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei