4.7 C
Reșița
luni, 06 decembrie 21

Spectacol de lumină, culoare și mișcare în centrul Reșiței, la Festivalul Focului

Centrul civic al municipiului Reșița va găzdui la finalul acestei săptămâni un eveniment inedit, care îmbină teatrul, dansul contemporan și arta vizuală în toate formele ei, completat de jonglerii cu foc, acrobații și recuzite spectaculoase. Este vorba de Festivalul Focului, programat inițial în urmă cu două săptămâni și amânat din cauza vremii nefavorabile.

Festivalul face parte din seria de evenimente dedicate celor 250 de ani de industrie la Reșița, iar organizatorii dau asigurări că publicul va fi încântat de unicitatea momentelor artistice puse în scenă de coregraful Mario Grosu, îndrăzneala acrobațiilor lui Flaviu Cernescu, momentele actoricești oferite de Dan Mirea și spectacolul de foc executat de Amor Flammis – teatrul pirotehnic de la Timișoara.

Așa cum am promis când am decis reprogramarea Festivalului Focului, în acest weekend vom avea parte de două zile de «foc», în centrul civic, cu momente artistice gândite special pentru acest eveniment.

spot_img

Ne bucură faptul că, deși evenimentul a fost reprogramat, am putut rămâne în aceeași formulă: coregraful Mario Grosu alături de minunații lui dansatori, neînfricatul Flaviu Cernescu, echipa de actori coordonați de Dan Mirea și Amor Flammis – teatrul pirotehnic de la Timișoara”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

Persoanele care doresc să asiste la spectacolul unic pregătit de administrația reșițeană sunt așteptați sâmbătă și duminică seara, în centrul orașului, începând cu ora 21:00.

Sursă foto: Diana Ciorba

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei