Spectacol folcloric „Dor de cântec“ In Memoriam „Velişcu Boldea“

memoriam

Consiliul Județean Caraș-Severin, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin (CJCPCT CS) şi Teatrul de Vest Reşiţa organizează în data de  23 februarie 2021, ora 18:00 în sala de spectacole a Teatrului de Vest Festivalul Folcloric „Dor de cântec“ In Memoriam „Velişcu Boldea“, ediţia XIV-a.

În program:

–  Expoziție de costume populare din Banatul de Munte în holul Teatrului de Vest Reșița

–   Spectacol folcloric „Dor de cântec“ susţinut de Orchestra „Virtuozii Semenicului“ a CJCPCT C-S în sala de spectacole a Teatrului de Vest.

AFIS  FINAL SPECTACOL IN MEMORIAM VELISCU BOLDEA

Își dau concursul: Orchestra „Virtuozii Semenicului“ a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin – conducerea muzicală: Petrică Vița

Soliști instrumentiști: Petrică Vița – taragot, Trăilă Domilescu – trompetă, Toma Tudor – saxofon, Adrian Marinescu – saxofon sopran, Marian Duțu – vioară, Costel Florea Pițigoi – saxofon și fluier, Răzvan Vaida – vioară, Alexandru Derleanu – taragot.

Soliști vocali: Denisa Țanigoi, Ramona Vița și Mirabela Delia

Prezintă: Sergiu Taban

Spectacolul va fi transmis live pe pagina de Facebook  Reper 24 și pe pagina CJCPCT C-S.

Sunt disponibile 50 de locuri, cu respectarea condițiilor impuse de starea de alertă.

veliscu-boldea.1

 

Lorena POENARU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei