Spectacolul iernii în Banatul Montan, surprins într-un inedit clip de promovare!

 

c

Trei tineri inimoși și iubitori de natură și-au unit abilitățile în ale tehnologiei și au creat un filmuleț de promovare a zonelor turistice care pot fi vizitate iarna în Banatul de Munte.

La inițiativa tânărului Georgian Popovici, fiul profesorului universitar Gheorghe Popovici, unul din promotorii frumuseților zonei și autorul celui mai complex ghid turistic al Banatului Montan, au fost realizate mai multe filmulețe de promovare a ceea ce ne oferă mai de preț natura și locurile din acest colț de țară.

Am surprins cele mai frumoase locuri din Banatul Montan, pe care vi le recomandăm să le vedeți iarna. O să descoperiți nenumărate activități pe care le puteți face în zona noastră, dar și multe peisaje ce îți taie răsuflarea. Noi de mai bine de un an tot filmăm cu drona locuri de la noi pentru că era o mare lipsă de imagini care să ofere o altă perspectivă omului și am filmat toate obiectivele din zona noastră!”, a precizat Georgian Popovici.

Minunățiile cu care Banatul de Munte a fost binecuvântat au devenit subiecte de promovare pentru acești tineri, pe pagina facebook Banatul Montan-Ghidul tău turistic, fiind postate de-a lungul timpului mai multe materiale video prin care zona să fie făcută cunoscută atât românilor, cât și străinilor.

O să facem și Top 10 Banatul Montan, un video de promovare, iar filmul principal o să se numească „Un an în Banatul Montan” . Noi avem foarte multe materiale, cu calea ferată Oravița-Anina, am făcut și „Vara în Banatul Montan” și acum am vrut să facem „Iarna în Banatul Montan”, cu principalele atracții, Muntele Mic și Semenicul, zona Văliug, ca oamenii cumva să-și dorească să vină și să le vadă. Mai sunt lucruri de îmbunătățit, e adevărat, dar cele care funcționează merită să ne lăudăm cu ele”, mai spune Georgian Popovici.

Tânărul își dorește ca prin materialele video pe care le realizează împreună cu alți tineri, care se implică voluntar, să atragă cât mai mulți vizitatori spre aceste locuri de vis și susține că nu va renunța până când nu va considera că a făcut tot ce se putea pentru ca Banatul Montan să fie cunoscut și îndrăgit.

cli

foto: facebook- Banatul Montan

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. zero

  “O să descoperiți … și multe peisaje ce îți taie răsuflarea.”

  Aşa este!
  Peisaje ce îţi taie răsuflarea.
  În prima poză, cea de pe Muntele Mic, în stânga, văd locul în care a fost cabana lui “Iepuraşu”, construită cu “cârca” de el, piatră cu piatră şi lemn cu lemn, cabană care după ce a fost cumpărată de rackeţi, “a luat foc” pentru a se încasa asigurarea.
  Dacă nu mă înşel, Vela “lucra” la Asirom.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei