fbpx
8.7 C
Reșița
joi, 23 martie 23

„Sperăm să vă bucurați de locuri curate din natură”! 5.720 kg de deșeuri, adunate de ABA Banat în două luni de campanie!

După două luni de acțiuni s-a încheiat campania „Curățam România” în care reprezentanții Apele Române Banat s-au luptat cu munții de gunoaie ce au sufocat frumusețile naturale ale județului Caraș-Severin.

Cu mic, cu mare, am curățat râurile, malurile lor, pădurile, în general locurile în care ne place să mergem.

ABA Banat, numai prin acțiunile sale directe, pe care le-a inițiat, a reușit să strângă 5.720 kg de deșeuri, de pe tronsoane mai lungi sau din punctele critice semnalate de opinia publică, de pe râurile care împânzesc aria de competență: Bega, Timiș, Bârzava, Bistra, Rudăria, Dunăre, acumulările Ravița, Dognecea Mare și Dognecea Mică”, au precizat cei de la ABA Banat.

spot_img

Organizatorii campaniei speră că prin adoptarea unui stil de viață bazat pe reducere, refolosire, reciclare fiecare persoană își poate arăta responsabilitatea față de mediu.

Sperăm să vă bucurați de locuri curate din natură, să le protejați și să vă simțiți în ele ca în casa voastră! Iar la anul viitor să regăsim locurile la fel de curate, așa cum le-am lăsat!

Felicitări tuturor colegilor care au participat la aceste acțiuni! Mulțumim tuturor voluntarilor și primăriilor din zona Banatului pentru implicare!”, au adăugat cei de la Apele Române Banat.

Lorena POENARU

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

  1. Mai sunt locuri multe poluate de infĺuența umană să-ți spunem. În desele drumeții pe care eu personal le practic cu încă un amic de drumeții, am găsit gunoaie la greu. O să fac cât de curând niște filmări și poze ,vi le voi trimite, reper24, pe whatsapp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei