Sprijin pentru cei care se află în prima linie de luptă cu COVID-19. Managerul SJU Reșița solicită implicarea oamenilor de bine

medici

Sănătatea este unitatea care dă valoare tuturor zerourilor vieţii. Sănătatea este totul, iar fără ea totul este nimic”, spunea Bernard de Fontanelle.

În contextul creat de criza noului virus, cel mai mare spital din județ are nevoie de sprijin și solidaritate umană pentru a ajuta personalul medical din prima linie să lupte cu COVID-19.

Asociaţia „Salus Remedies”, reprezentată de dr. Adriana Ruja şi Corina Pera, împreună cu managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, Alina Stancovici, face un apel de coeziune socială către comunitate în vederea strângerii de donaţii pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa. Sumele strânse vor fi folosite pentru dotări cu echipamente, materiale de igienă şi protecţie, într-o modalitate transparentă.

Contul ASOCIAŢIEI „SALUS REMEDIES”: RO36RZBR0000060020655507.

 

Elena FRANȚ

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei