Starea de alertă se prelungește cu încă 30 de zile începând de azi

alerta

Starea de alertă pe teritoriul României a fost prelungită cu încă 30 de zile începând de azi, 14 decembrie.

Hotărârea privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu 14 decembrie, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 a fost adoptată vineri de Guvern şi publicată în Monitorul Oficial.

Hotărârea de Guvern a fost adoptată conform propunerilor aprobate joi în şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU).

„Nu sunt condiții suplimentare introduse pentru reglementarea stării de alertă pentru prelungirea acestei perioade, după data de 14 decembrie, singura chestiune rămasă în analiză a fost reglementarea transportului de persoane de pe sistemul de transport cu telecabina, care va fi reglementat tot prin HG printr-un ordin comun”, a declarat Ionel Dancă,șeful Cancelariei prim-ministrului.

Preşedintele Klaus Iohannis a decretat starea de urgenţă pe teritoriul României pe 16 martie, pentru 30 de zile, ulterior ea fiind prelungită, pe 14 aprilie, pentru încă 30 de zile. Din 14 mai, de când s-a ieşit din starea de urgenţă, s-a instituit starea de alertă pe teritoriul României. La fiecare 30 de zile, autorităţile au prelungit, prin hotărâri, starea de alertă.

foto: Ziare.com

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Tk

  Neinteresant total neinteresant, un titlu de tot rahatul.Iar vreți să speriați populația că apucații ăștia de pe mașinile morții de salvare?Rușine băi reperiștilor, mai tăiați din ele cu astfel de titluri grozave ce să zic.

  Raspunde
 2. zero

  “în analiză a fost reglementarea transportului de persoane de pe sistemul de transport cu telecabina”

  Nu şi pe sistemul de transport cu telegondola :)
  Dacă ar mai fi fost pe acolo ;i T. Stolojan (schior pasionat) s-ar fi gândit şi la acest obiectiv de strategică importanţă naţională pentru cacancelaria primului ministru.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei