fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

Start lucrărilor de amenajare a unei baze sportive la Berzovia

Administrația locală a comunei Bozovici va semna astăzi ordinul de începere a lucrărilor la o bază sportivă, singura de acest fel de pe raza Unității Administrativ Teritoriale.

„Va fi o bază sportivă modernă, cu un teren sintetic, vestiare și o tribună de 200 de locuri. Promisiunile constructorului sunt că într-o lună, cel mult o lună și jumătate se va finaliza această investiție“ a declarat pentru Reper24 Mircea Ion Serafin primarul comunei.

Firma care a câștigat licitația de execuție a acestei investiții este una dintre primele 5 din țară care are ca domeniu de activitate tocmai construcția de baze sportive și terenuri de sport. Valoarea lucrării se ridică la aproximativ 480 de mii de Ron, la care se adaugă și TVA-ul.

spot_img

„Este o investiție care se adresează cu precădere tinerilor din comună care vor putea petrece o parte a timpului lor liber pe acest teren, pentru a putea face sport și mișcare ceea ce înseamnă în primul rând sănătate“ a mai adăugat primarul comunei Berzovia Mircea Ion Serafin.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei