„Știam că mergem doar de amorul artei la ședința de buget a CJ“ – Ion Poplicean

 

poplicean

În cadrul unei conferințe de presă susținută de liderii PSD din Caraș-Severin, unul dintre aleșii locali, primarul din Sasca Montană, și-a exprimat nemulțumirea cu privire la alocările bugetare venite pe filiera Consiliului Județean.

Am fost împreună cu primarul din Bozovici, Adrian Stoicu, la această ședință, deși am știut că mergem doar de amorul artei. Ne-a surprins faptul că pur și simplu nu ne-a băgat nimeni în seamă. Nu suntem noi cine știe ce oameni politici, dar ne chinuim de ceva ani cu primăriile din localitățile din care provenim. Ne chinuim de ani de zile să facem ceva fie pe turism, fie pe dezvoltare și fostul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin știe cât l-am sâcâit și cât l-am bătut la cap legat de problemele noastre. Nu am nimic cu colegii de la PNL, dar nu e deloc corect cum s-au împărțit banii“, a declarat primarul din Sasca Montană, Ion Poplicean.

Atunci când am văzut prima împărțire făcută de președintele Dunca, mi-am zis în sfârșit o împărțire corectă, echilibrată și vă spun sincer m-am bucurat în sinea mea. Apoi, când am văzut modificarea, am fost frustrat, indignat, la fel sunt toți colegii. Mă așteptam ca Romeo Dunca să fie măcar puțin mai diplomat. Sunt primari liberali din comunele cărășene care au câte un proiect sau poate niciunul și au primit acum și anul trecut de trei ori bani mulți, de la Guvernul liberal de atunci. Dacă se va continua tot în forma asta, pe mulți dintre noi ne bate gândul să renunță și să facem altceva, pentru că reziști cât reziști, te chinui cât te chinui, dar la un moment dat te saturi să încerci să faci ceva și să fi stopat din implementarea proiectelor de alocările făcute nu pe proiecte ci pe criterii politice“, a mai spus primarul din Sasca Montană.

Ion Poplicean mai speră însă că în perioada următoare președintele Dunca va ține cont de plângerile și nemulțumirile primarilor PSD și își va schimba atitudinea față de locuitorii comunelor în care trăiesc și votanți PNL.

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. Codul penal

  Vedeți si voi cei de Ciumă cu se manifestă PDL-PNL cand are majoritatea? Ce ati facut voi cat ati fost la putere cu primarul Taitelu? Ati dat bani, prin Ministerul de resort pentru Grădinița de langa Ateneu. pentru drumul de laga Unitatea militară si alte fonduri si L-ATI REALES CU 75%. Dupa ce poporul a votat 46% PSD in 2016 ati ptocedat ca “virgina in bordel”. Trebuia sa aratati ca sunteti LA PUTERE prin VOTUL romanilor si sa tăiați “in carne vie” Nu ati facut voi o fac EI acum. In Cobsiliul Județean, domnul Hurduzeu , ca președinte, era mai apropiat de cei ai lui Mocialca, Popa -Taitelu si Popovici-Comisaru. “Bun” presedinte mai aveti la PSD CS, este ca si Ciolacu. Cine se aseamănă se aduna. NU SUNT”virgine in borbel”ci oameni politici români, unde omenia si bunul SI.T TE COSTA POLITIC

  Raspunde
 2. Iin

  Păi si pe vremea PSD-ului din care faci parte, cum s-au împărțit banii? Ati fost ani multi la putere, voi cum ati tratat primarii din alte partide?

  Raspunde
 3. Gheorghe din Oravita

  Uitati-va la organizarea corporatiilor( pe care angajatii statului le huleste).Dispare suprastructura,economia de piata e la ea acasa.Reforma administrativa si teritoriala este necesara.

  Raspunde
 4. Gheorghe din Oravita

  Organigrama Enel,Telekom,Digi,Eon,Cez trebuie studiata de catre politicienii nostri si dupa aia plangeti dupa bani.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei