Străzi inundate la Reșița în urma precipitațiilor abundente

 

modelmic

Precipitațíile abundente de ieri au scos apa pe străzile Reșiței. În unele zone din oraș, canalizarea nu a mai facut față iar apa s-a revărsat pe străzi inundând curți și beciuri.

În urma apelurilor primite de la oameni, echipajele Detașamentului Reșita au intervenit pentru evacuarea apei pe str. 24 Ianuarie, str. M. Kogâlniceanu, str. Zimbrului, str. Furnalelor, str. Paul Iorgovici, și în cartierul Terova.

modelmic

Meteorologii anunțaseră cod galben de ploi torențiale pentru județul Caraș-Severin, însoțite de descărcări electrice și vânt, iar pe alocuri și căderi de grindină, cantitățile de apă depășind 25 l/mp și izolat 40…50 l/mp,

La rândul său, Institutul Naţional de Hidrologie si Gospodărire a Apelor a emis o avertizare cod galben de inundații care vizează bazine hidrografice din 16 județe, inclusiv Caraș-Severin. Alerta este valabilă până astăzi la ora 16.00.

modelmic

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei