Străzile din Poiana Golului intră în modernizare! Primăria Reșița anunță restricții de circulație!

trafic

Municipiul Reșița începe încet-încet să se transforme în șantier! Tot mai multe lucrări sunt în derulare pe raza județului, lucru îmbucurător, care atrage însă după el și o serie de neplăceri pentru cetățeni, cum ar fi praful sau noroaiele, dar și restricțiile de circulație.

Administrația locală reșițeană anunță noi restricții de circulație pentru autovehicule în zona Poiana Golului, începând de luni, 11 noiembrie. Motivul: lucrările de modernizare ce se vor executa asupra drumului de acces și a străzilor aferente cartierului Poiana Golului.

Lucrările menționate se desfășoară în baza proiectului finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar în prima etapă se intervine asupra porțiunii de drum cuprinsă între podul metalic sudat și poarta UCM Reșița. Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este 15 decembrie 2019, însă acest termen poate suferi modificări în condiții de vreme nefavorabilă.

Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în zonă și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier”, atrag atenția reprezentanții administrației locale.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei