fbpx
12.9 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Studenții reșițeni de la Administrație publică, profesori pentru o zi!

În cadrul FSPAC Reșița, sub egida Centrului pentru protecția mediului și a bunurilor culturale în arealul european „Victor Duculescu”au avut loc mai multe acțiuni privind responsabilizarea micilor cetățeni cu privire la respectul față de mediul înconjurător și promovarea unei conduite pro-active în scopul prezervării naturii pentru generațiile viitoare.

Potrivit celor de la Centrul Universitar UBB Reșița, aici vizitatori au fost elevii claselor a II-a și a III-a din cadrul Colegiului Național „Traian Lalescu” din Reșița, coordonate de învățătoarea prof. Alina Domașnean, la clasa a II-a, și învățătoarele de la clasa a III-a, prof. Anca Ivanis și prof. Claudia Cîrnician.

În cadrul acestor acțiuni, studenții anului III Administrație publică IF s-au erijat în „profesori” pentru o zi și au inițiat mai multe activități legate de protejarea mediului înconjurător.

Micii elevi au vizionat prezentări, au răspuns la întrebări și au aflat multe curiozități despre mediu, apoi au desenat fiecare o siglă pentru Agenția Națională de Mediu.

De asemenea, cei mici au fost extrem de încântați să răspundă întrebărilor aresate de un reporter-student FSPAC pentru postul local de radio.

foto: UBB Reșița

Lorena POENARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei