Subprefectul Plujar vrea funcționari publici eficienți și îi cheamă la instruire!

plujar

Agenția Națională a Funcționarilor Publici vine în sprijinul administrațiilor prin organizarea unei întâlniri la care vor participa funcționarii administrațiilor locale din Caraș-Severin, în data de 21 aprilie.

Întâlnirea este organizată online prin intermediul platformei Webex.

Trainingul își propune acordarea asistenței de specialitate funcționarilor publici cu atribuții în gestionarea resurselor umane din cadrul autorităților și instituțiilor publice. Scopul întâlnirilor de lucru este ca ANFP să vină în sprijinul autorităților și instituțiilor publice, prin informarea și instruirea funcționarilor publici din cadrul compartimentelor de resurse umane cu privire la aplicarea legislației în materie de funcție publică.

În acest context, Andrei Plujar, subprefect județului Caraș-Severin a declarat:

ANFP are o nouă  abordare, proactivă, și vine în sprijinul autorităților publice locale într-un beneficiu comun, oferind asistență de specialitate. I-am rugat pe colegii mei din Prefectură să lanseze invitația primăriilor din județ, pentru că ne dorim să eficientizăm procesul administrativ, să fim cât mai pregătiți într-o serie de aspecte care privesc legislaţia specifică funcţiei publice. De asemenea, site-ul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici reprezintă pentru noi un instrument actual de lucru, căci se lucrează la transparentizarea și eficientizarea lui”.

 

 

Lorena POENARU

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Codul penal

    Pentru Acest politruc actele lormative care se aplica in administrație sunt ca OZN-urile pentru bunica mea din Oltenia. El este năuc cand ia contact cu o asemenea legislație si crede că dacă el habar nu are nici alții nu cunosc legea. In aceeași situație sunt si noii sefi useristii de la AGENTIILE unde au fost numiți. PNL si domnul prefect nu trebuie sa lase acești amatori de la usr sa bată câmpii. Doamne, pe mâna cui a ajuns țara asta. Toți sunt niște VLADUT ” fost “sinistru ” al sănătății.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei