Sufletul Universului

modelmic

„Majoritatea oamenilor nu sunt altceva decât…alți oameni. Gândurile lor sunt părerile altora, viețile lor imită alte vieți, pasiunile lor, niște citate” – Oscar Wilde

Majoritatea funcționarilor publici, plantați la locul de muncă de către partidele politice, sunt oameni care au vrut să fie altceva decât sunt, mai exact niște oi care se hrănesc, dorm și au nevoie de un pastor ca să le dirijeze. Mai exact, nu numai gândurile lor sunt de fapt ale altora, ci și faptele lor sunt dirijate de către alții.

Nu știu de ce nu există un ONG sau un cotidian care să promoveze libera exprimare. Ca parte a unei lupte cu cei care îi plantează în posturile publice doar pe cei care vor să fie altceva decât ceea ce sunt. Cum să accepți un simulacru de concurs pentru ocuparea unei funcții publice în care membrii comisiei de concurs scot subiectele din buzunar?! Toate concursurile la care comisiile de concurs au scos subiectele din buzunare sunt falsuri și consecințele ce au decurs din rezultatele acestor „competiții” sunt uzuri de falsuri, mai exact, cazuri penale.

Cu ceva timp în urmă, persoane cu spirit de acțiune au ajuns la o administrație publica și au cerut fostul ștrand, al fostei unități militare de la Caransebeș. Locație amplasată lângă râul Timiș, pentru amenajare și folosire pentru producția de pește în interiorul său. Fostul ștrand avea, și are, copaci crescuți din pereții laterali, pereți din beton și din platforma de jos, betonată.

Administratorul public: „Nu se poate pentru că vrem să facem altceva acolo”…„Până faceți voi ceva acolo, noi îl reamenajăm și producem pește”…„Nu, că nu..”

Între timp, numărul copacilor crescuți în fostul ștrand s-a dublat.

Când cineva vrea să construiască ceva cu adevărat, pentru binele oamenilor, tot universul participă la realizarea dorinței lui. În cazul ștrandului de lângă râul Timiș este vorba de un funcționar public care vrea să fie altceva decât ceea ce este, o copie certificată de tip fractal care vrea să hotărască Soarta Lumii. El nu știe că Soarta Lumii face parte din Sufletul Universului și că faci mult rău daca te opui și deturnezi mersul evenimentelor. Răul se vede la tot pasul.

Cu alte cuvinte, cei care se roagă la Dumnezeu ca să le lumineze mintea, să găsească o cale, să construiască ceea ce au nevoie, sunt conduși de către cei care se roagă la Dumnezeu pentru a le pica din cer tot ceea ce au nevoie. Gândurile lor sunt de fapt părerile altora.

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei