Surpriză de proporții: concert Bucovina și Zdob și Zdub deasupra de Reșița, în Poiana Golului! La Zilele orașului 2018!

modelmic

Primăria Reșița pregătește un program cu totul deosebit și inedit pentru Zilele orașului de anul acesta. Una din surprizele pregătite de administrația locală va fi un concert rock cu două din cele mai cunoscute trupe ale momentului, ce se va desfășura deasupra de Reșița, în Poiana Golului.

Programul oficial al Zilelor Reșiței 2018 încă nu a fost făcut public, dar pe surse am reușit să aflăm că evenimentul se va desfășura pe parcusul unei săptămâni întregi și va cuprinde activități diverse, de la ateliere de custom, concursuri, concerte, finala națională de fotbal american (care se va desfășura pe stadionul din Valea Domanului) și o etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă. Ca o altă surpriză, o parte a mașinilor de vor concura în cadrul competiției vor fi expuse timp de o zi în centrul orașului, reșițenii având astfel ocazia să le admire și să se pozeze cu ele.

Spre deosebire de anii trecuți, de data aceasta, Zilele Reșiței se vor derula în patru locații diferite ale orașului: centrul civic, Parcul Tricolorului, Parcul Cărășeana și Poiana Golului.

Practic, marea surpriză o reprezintă ultima locație, Poiana Golului, unde va fi pregătit și un loc de campare pentru cei veniți din afara orașului și unde pe data de 6 iulie va avea loc un concert de excepție cu trupele Bucovina și Zdob și Zdub.

Primăria Reșița stabilește în prezent ultimele detalii ale evenimentului, urmând să facă public programul complet al Zilelor orașului în perioada imediat următoare.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei