Tabăra ortodoxă de creaţie “Credinţă şi artă pentru toţi”- în plină desfăşurare la Sarmisegetuza

tabara-1

Tabăra ortodoxă de creaţie “Credinţă şi artă pentru toţi”- în plină desfăşurare la Sarmisegetuza

În perioada, 3 februarie, până vineri, 7 februarie, Departamentul de tineret al Episcopiei Caransebeșului organizează cea de-a IV-a ediție a taberei de creație „Credință și artă pentru toți”, care se desfășoară la Sarmisegetuza.

La această tabără participă copii cu vârste cuprinse între unsprezece și cincisprezece ani, din cinci orașe ale Eparhiei Caransebeșului: Reșița, Bocșa, Anina, Moldova Nouă și Oravița.

Coordonatorul taberei este părintele Mihai Ciucur, inspector al sectorului social și de activități cu tineretul, al Episcopiei Caransebeșului împreună cu maestrul  sculptor George Molin, care coordonează atelierul de sculptură, fiind însoțiți și de cadre didactice și reprezentanți ai centrelor de tineret din eparhie și care, împreună coordonează un grup de douăzeci de copii.

În cadrul acestei tabere se vor desfăşura activităţi precum: sculptura în lemn, realizarea de icoane prin tehnica decoupage-ului, jocuri de interior, activităţi de învăţare non-formală şi jocuri în aer liber.

Vineri, 7 februarie, începând cu ora 16:00 va fi vernisată expoziţia cu lucrările realizate şi vor fi acordate premii de către P.C. Lucian, episcopul Caransebeşului.

De menţionat este faptul ca această tabără este oferită gratuit.

Bogdan Piperiu

tabara-2tabara-3

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei