fbpx
21.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 aprilie 24

Tânăr de 24 de ani din Teregova, împușcat la o partidă de vânătoare ilegală!

Un tânăr de 24 de ani din Teregova a fost împușcat, cel mai probabil în timpul unei partide de vânătoare ilegale. Inițial, poliștii au fost anunțați de către o persoană anonimă că un vânător s-a împușcat accidental. În urma verificărilor, poliștii au stabilit că de fapt apelantul, un bărbat de 47 de ani, tot din Teregova, l-a rănit pe tânăr în timp ce se aflau într-un fond de vânătoare.

Aseară, la ora 19:14, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au fost sesizați prin apel 112 de către o persoană anonimă despre faptul că un vânător s-a împușcat accidental.

Din primele verificări, polițiștii l-au identificat pe apelant, un bărbat de 47 de ani, din comuna Teregova, care, în jurul orei 19:00, în timp ce se afla pe raza localității Rusca, într-un fond de vânătoare, fără a deține autorizație de vânătoare, ar fi efectuat uz de armă fără drept, rănindu-l pe un tânăr de 24 de ani, din comuna Teregova”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Ulterior, bărbatul de 47 de ani l-a transportat pe tânăr până la intrarea în localitatea Rusca, unde a fost preluat de către părinții acestuia, transportat la domiciliu și apoi la spital, tânărul fiind rănit în zona toracelui și a piciorului drept.

Bărbatul de 47 de ani figurează ca deținător de permis de armă, iar de la domiciliul acestuia polițiștii au ridicat 3 arme de vânătoare, una cu glonț și două cu alice. De asemenea, și cel de 24 de ani figurează ca deținător legal de armă, de la acesta polițiștii ridicând 2 arme de vânătoare.

Polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, uzul de armă fără drept și braconaj, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, mai precizează Alina Boeru.

 

Karina TINCUL

1 COMENTARIU

  1. ”… fond de vânătoare, fără a deține autorizație de vânătoare, ar fi efectuat uz de armă fără drept, rănindu-l …”

    Cu alte cuvinte: numai dacă ar fi deținut autorizație (și crotalii?) ar fi fost legal să (se) împuște, ca în masacrul (autorizat) de la Otopeni (’89).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei