Tânăr de 28 de ani, ucis de tren în Caraș-Severin! Bărbatul era din Afganistan

gara

Un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața miercuri în județul Caraș-Severin, după ce a fost acroșat de un tren în stația CFR Zăgujeni. Conform informațiilor oferite de IPJ Caraș-Severin, este vorba de un cetățean afgan. Acesta a decedat pe loc, echipajul Serviciului de Ambulanță sosit la fața locului nemaiputând face nimic pentru victimă. Tânărul era însoțit de un grup de mai multe persoane, toate din Afganistan.

Azi-noapte, în jurul orei 23:20, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Caransebeș au fost sesizați despre faptul că în stația CFR Zăgujeni, o persoană a fost surprinsă și accidentată de tren.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, iar din primele cercetări au stabilit că în stația CFR Zăgujeni, un cetățean afgan în vârstă de 28 de ani a fost acroșat și accidentat de locomotiva ce tracta trenul InterRegio, care circulă pe relația Arad-București-Nord.

Echipajul Serviciului de Ambulanță sosit la fața locului a constatat decesul tânărului de 28 de ani”, transmite Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Cadavrul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

trenlocomotiva

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei