24.7 C
Reșița
vineri, 17 septembrie 21

Țara lui Vlăduț !… – editorial Mihai Sprînceană

„Toate instituțiile sunt praf și pulbere, pline de pile, amante și incapabili”. Porumbelul voiajor îi iese din gură lui Vlad Voiculescu, ministrul cu o duzină de consilieri, plătiți însă din bani publici, aruncat peste bord din iahtul guvernamental de către căpitanul Florin Cîțu.
USR Plus, partidul lui Vlăduț, a fost parte a ,,guwernerului mieu” până mai ieri și prin urmare nu putem contesta sub nicio formă constatarea sa, realitatea că toate instituțiile publice mișună, put a impostură, prostie și curve (românii așa le spun la amante, mai pe șleau).

Consilii, Comitete și Agenții create de toate guvernele post-decembriste cu intenția vădită de a oferi membrilor de partid (contra) serviciu adăpostesc,așa cum bine remarcă Voiculescu, regimente întregi din armata aplaudacilor, lipitorilor de afișe, pupincuriștii și amatorilor de sinecuri ale partidelor aflate la Putere plus alți câțiva incapabili rămași de la fosta Putere, ,,dați pe brazdă” ca să nu mai vorbim de curvuștinele bune în orice situație și pentru oricine dorește să se servească, care rămân loco de la o legislatură la alta.

După fiecare tură de alegeri vin alții și altele. Unii pleacă, cu coada între picioare strigându-și disperarea, alții vin, cu recomandarea șefului de partid, PILE, AMANTE ȘI INCAPABILI! Bravo, Vlăduț! Ocupă posturile și avanposturile și…dă-i și luptă! Fără pușcă! Adică fără nicio treabă și nicio legătură cu postul respectiv. La orice ghișeu bați, în țara lui Vlad Voiculescu, îți va răspunde în doi peri, cu puține excepții, o cucoană extra-fardată, mirosind a colonie de partid trimițându-te la ghișeul de alături. Acolo, după ce aștepți să-și frece unghiile pupila de la județ, ți se deschide și ți se spune că-i ora mesei iar după juma de oră afli că una dintre adeverințe este expirată.

spot_img

Pleci, chemându-ți toate crucile și altarele în ajutor, fără țintă, încercând să-ți aduci aminte dacă nu cumva pe la unul dintre birourile respectivei instituții nu ai și tu…o pilă (sau o amantă) care să te rezolve. Căci, de, asta e România lui Vlăduț ! Se întâmplă să și parchezi aiurea, căci loc de parcare nu ai găsit, și la ieșire să dai de două caschete transpirate de polițiști locali, foști ospătari, proști ca noaptea și mirosind a slănină râncedă. Alte cruci…
Asta-i țara lui Vlăduț Voiculescu înțesată ,,de pile, amante și incapabili” prin care nu mai poți răzbate, te sufoci la propriu.

Pentru că niciodată în România nu a fost altfel nu mai trag nicio nădejde că se va schimba vreodată ceva ! Vin ai noștri, pleacă ai noștri, noi rămânem tot ca proștii!

 

Mihai SPRÎNCEANĂ

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

3 COMENTARII

  1. Doamne, câtă dreptate are.
    Felicitări pentru articol.
    Ar fi interesant de experimentat ca acești funcționari sa lucreze 3 luni in privat, doar 3 luni.
    Sa vedem atunci….dacă îi ține cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei