Târgul Primăverii de la Reșița va debuta anul acesta cu o expoziție de flori! Ce mai pregătesc autoritățile locale

modelmic

La Reșița sunt în plină desfășurare pregătirile pentru Târgul Primăverii de anul acesta. La fel ca anul trecut, evenimentul se va desfășura în centrul civic al municipiului, iar autoritățile își propun să îi scoată și anul acesta pe reșițeni din casă și să îi implice în tot felul de activități interesante și amuzante.

Propunerea pentru sfârșitul acestei săptămâni este una simplă: vineri, sâmbătă și duminică, cei care vor trece prin centrul Reșiței vor putea admira o expoziție de flori cu vânzare, asta pentru a nu încurca planurile organizatorilor Alaiului Primăverii, care au fost nevoiți să amâne tradiționala manifestare pentru sâmbătă, 20 aprilie, din cauza timpului nefavorabil de la finalul săptămânii trecute. Vor fi expuse zeci de varietăţi de flori şi plante ornamentale, produse și materiale pentru grădinărit.  De luni, 22 aprilie, se vor instala în centru și comercianții, deci vom avea din nou ocazia de a admira și savura tot felul de produse și mâncăruri tradiționale. Fiind Săptămâna Mare nu vor avea loc concerte, dar vor fi organizate tot felul de activități pentru copii. Spectacole vor fi programate în perioada 29 aprilie – 1 mai.

Vom reveni cu amănunte în momentul în care va fi stabilit programul complet al Târgului Primăverii de anul acesta.

Album foto: Târgul Primăverii 2018

 

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157707922124665″]

 

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei