UPDATE: Teatrul DA îi „scoate” pe micuții Reșiței în stradă, la festivalul creat special pentru ei!

 

da

Update: Se amână Festivalul de Teatru Stradal: „Dragi copii, părinți, bunici, dorim să vă anunțăm că festivalul de teatru nu va mai avea loc în zilele de 9,10,11,12 ale lunii acesteia, dar pentru că ne dorim să vă revedem, am schimbat datele, iar festivalul va avea loc începând cu data de 23 iulie. Aveți grijă de voi, ca să ne revedem împreună și să ne bucurăm de teatru și vară!”, transmit reprezentanții companiei Teatrul DA Reșița.

…………………………………

Teatrul DA, în parteneriat cu Asociația Nevo Parudimos și Primăria Reșița îi invită pe toți cei care iubesc teatru și își doresc să petreacă câteva ore pline de bună dispoziție în aer liber, la Festivalul de Teatru Stradal pentru copii care va avea loc luna viitoare, în perioada 9-12 iulie.

Este vorba despre o inițiativă inedită a echipei Teatrului Da la care Asociația Nevo Parudimos se va alătura prin intermediul voluntarilor internaționali ce și-au propus să îi distreze pe micuții participanți cu activități artistice și creative.

Vor fi zile cu adevărat unice și speciale deoarece Festivalul de Teatru Stradal pentru copii va presupune, printre altele, ateliere de creație, ateliere de magie, atelier mânuire păpuși, o lansare de carte pentru copii și câte 5 spectacole de teatru pe zi.

Dragi copii, părinți, bunici, organizatorii vă transmit că evenimentul ce va avea ca loc de desfășurare Parcul Tricolorului din Reșița, este creat cu dragoste special pentru voi, astfel că intrarea va fi liberă atât pentru copii, cât și pentru părinți sau bunici.

În cele 4 zile, vor fi puse în scena „de vară” 21 de spectacole cu actori din Cluj, Brașov, București, Galați, Timișoara, Petroșani și Reșița – Teatrul DA, organizatorul.

Un toboșar va anunța fiecare spectacol, și va fi „protagonistul” deschiderii oficiale și închiderii festivalului.

Și pentru că voi, micuții Reșiței sunteți speciali, toți reprezentanții (companiile) care participă la festival vor rămâne în oraș pe toată perioada desfășurării acestuia pentru a socializa cu voi.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei