Telenovela DSP Caraș-Severin pare să fi ajuns la final! Miloș revine la conducere

milos

Telenovela DSP Caraș-Severin pare să fi ajuns la final (asta în cazul în care nu va urma sezonul doi). După mai multe luni în care schimbările la conducerea instituției de sănătate publică s-au ținut lanț, cu numiri în funcție, demisii, delegări și renumiri, se pare că situația revine la stadiul în care era la începutul lunii aprilie. Dănilă Miloș, directorul executiv al DSP Caraș-Severin, funcție pe care a câștigat-o prin concurs în anul 2017, revine la conducerea instituției, după o perioadă în care a fost delegat în județul Giurgiu.

Conform unui comunicat al DSP Caraș-Severin, Miloș își reia activitatea în Caraș-Severin în urma unui ordin de la Ministerul Sănătății, deși există o mică „nelămurire” cu privire la cine a semnat respectivul ordin:

Potrivit ordinului nr. R 1218 / 01.07.2020 semnat de Ministrul Sănătății, dl dr. Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, emis ieri după-amiază, în 1 iulie 2020, începând cu data prezentului ordin, dlui jr. Miloș Dănilă îi încetează detașarea pe funcția publică vacantă de conducere la DSP Giurgiu și își reia activitatea pe funcția publică de conducere de director executiv la DSP Caraș-Severin.

Totodată, prin ordinul 1217 / 01.07.2020, doamnei ec. Marinela Popovici, director executiv adjunct economic, îi încetează delegarea atribuțiilor specifice funcției de conducere temporar vacante de director executiv în cadrul DSP Caraș-Severin”, se arată într-un comunicat de presă al DSP Caraș-Severin.

De menționat că Marinela Popovici a fost schimbată de la conducerea DSP Caraș-Severin după nicio săptămână de la numirea pe funcție.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei