Tentativă de sinucidere la Caransebeș! Un tânăr a amenințat că se aruncă de la etaj

modelmic

 

Un apel la numărul de urgență 112 a pus pe jar în acestă dimineață Poliția din municipiul Caransebeș. Un tânăr în vârstă de 24 de ani din municipiu amenința că se va arunca de la etajul trei al unui imobil de pe Aleea Narciselor.

Apelul la 112 a fost făcut jurul orei 08:30 către unchiul tânărului, care a încercat să oprească producerea unui deznodământ nefericit. La fața locului au sosit de urgență reprezentanții Poliției municipiului Caransebeș, care reușit să îl convingă pe tânărul gugulan să renunțe la gestul său necugetat.

În urma apelului, la fața locului s-a deplasat atât Poliția cât și o ambulanță, iar tânărul a fost preluat de către ambulanță și transportat la spital”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

 

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei