Tentativă de viol asupra unei fetițe de doar 6 ani. Agresorul a fost arestat preventiv

a

Un bărbat de 39 de ani, din Măureni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol. Vineri după-amiază, instanța a aprobat propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, bărbatul fiind inițial reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Din cercetările efectuate de polițiștii de investigații criminale a rezultat faptul că, în data de 11 iunie anul acesta, bărbatul a mers la locuința unor vecini din Măureni, unde a consumat băuturi alcoolice mai mult timp. Acolo, profitând de faptul că a rămas o perioadă singur în cameră împreună cu fetița de 6 ani a vecinilor, a încercat să o abuzeze sexual.

Deși bărbatul nu și-a recunoscut faptele, în urma cercetărilor și probelor administrate de polițiști, sub coordonarea Parchetului, el este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol. Polițiștii au beneficiat de sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, se precizează în comunicatul IPJ Caraș-Severin.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei