5.7 C
Reșița
joi, 09 decembrie 21

Teren de sport multifuncțional inaugurat în comuna cărășeană Cornereva

La aproape 100 de mii de euro se ridică finanțarea nerambursabilă a unui teren de sport multifuncțional inaugurat de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului în comuna Cornereva din Caraș-Severin. Oficialități locale, parlamentari PSD, foști sportivi, oameni din comună, au dorit să fie prezenți la inaugurarea oficială a acestui teren de sport.

„Această inaugurare este o premieră și pentru mine și recunosc că sunt pentru prima oară la Cornereva, chiar dacă sunt născut la Prigor“, a afirmat fostul stelist Iosif Rotariu. „Este un câștig pentru tinerii și copiii din comună, în primul rând. Cu cât vom avea mai multe astfel de inaugurări, cu atât sportul românesc de performanță va avea de câștigat“, a mai afirmat fotbalistul.

După slujba de sfințire oficiată de un sobor de preoți, pe terenul dotat cu gazon sintetic, vestiare și instalație de nocturnă, s-a încins un meci de fotbal terminat, așa cum era normal, la egalitate.

spot_img

Au răspuns la invitația edilului Nicolae Novăcescu și cei doi deputați PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu și Romulus Marius Damian: „O investiție dusă până la capăt și îl felicit pe domnul primar – a declarat președintele interimar PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu. Era nevoie și de o astfel de investiție pentru cornerevinți, pentru copiii și tinerii din comună, cei care și-l doreau și cărora le place să facă sport“.

La rândul său deputatul Marius Damian a afirmat: „Vreau să-l felicit pe primarul Nicu Novăcescu, bunul meu prieten, pentru finalizarea investiției. E o mare, mare realizare pentru copiii și tinerii din comună, care atât în timpul orelor de sport din programa școlară cât și în afara lor, vor veni aici să facă sport și mișcare în aer liber“.

Edilul Nicolae Novăcescu a precizat la rândul său că nu este singura investiție din comună: „Pentru finalizarea alimentării cu apă în Cornereva, constructorul mai are cam 2 Km de aducțiune de realizat, după care vom face racordurile la gospodării și vom începe distribuția. De asemenea, mai avem un proiect de asfaltare a unor drumuri din interiorul comunei, la care este pregătită infrastructura și mai trebuie să turnăm doar asfaltul“, a explicat primarul comunei Cornereva.

Dan AGACHE

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei