fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Țicheriu și Ișfan au bătut palma! Buletine mai aproape de casă pentru cetățenii comunelor Zorlențu Mare și Brebu!  

 

Noul Serviciu Public Comunitar de Evidență a Persoanelor din Brebu care va elibera cărți de identitate pentru cetățenii din comunele Brebu dar și Zorlențu Mare a fost dat în folosință ieri, în localitatea Brebu, la intersecția cu Drumul Național DN 58, în fostul sediu al centrului de informare turistică!

Sper să fie o veste cu adevărat bună pentru locuitorii comunelor Brebu și Zorlențu Mare și pentru toate localitățile arondate comunelor noastre. Oamenii nu vor mai fi nevoiți să bată drumul până la Reșița atunci când au nevoie de eliberarea actelor de identitate și pe această cale mulțumim celor care au răspuns solicitărilor noastre. În ce privește noul serviciu, în viitorul deloc îndepărtat, în anul 2023 acesta va putea elibera și certificate de naștere, certificatele de deces sau cele legate de starea civilă“, a ținut să precizeze primarul ales al comunei Brebu, Ion Țicheriu.

Noul Serviciu de Evidență a Persoanelor de la Brebu va deservi cetățenii din localitățile Zorlențu Mare și Zorlencior, Brebu, Valeadeni, Apadia și a fost inaugurat într-un cadru restrâns.

Despre noul Serviciu de Evidență a Persoanelor de la Brebu, inaugurat oficial ieri, primarul comunei Zorlențu Mare, Marius Ișfan, prezent la eveniment, a declarat:

Este al 25-lea serviciu aprobat de Consiliul Județean, care deservește două comune cu niște mii de suflete pentru care am căutat să simplificăm procedura de eliberarea a documentelor de identitate. Pentru că programarea pentru eliberarea cărților de identitate de la Reșița era de ordinul a trei – patru săptămâni, chiar și de 30 de zile de la momentul întocmirii cererii și până la eliberare pentru cetățeni care, spre exemplu se întorc din străinătate și nu pot sta mai mult de o săptămână sau două acasă, am reușit să reducem timpul de așteptare, practic ei nu se mai deplasează la Reșița pentru eliberarea cărții de identitate. Iar acest lucru nu este decât în beneficiul cetățenilor din localitățile Zorlențu Mare și Zorlencior, cât și pentru cei din comuna Brebu“, a declarat Marius Ișfan, primarul comunei Zorlențu Mare.

În cadrul noului Serviciu Public Comunitar de Evidență a Persoanelor din Brebu vor activa două persoane.

Sergiu TABAN

2 COMENTARII

  1. Se pregatesc de alegeri, fac vize de flotant pe banda rulantă, este mult mai simplu, nu mai dau șpagă la Reșița, și-au înființat propriul serviciu unde și-au angajat oamenii lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei