Tichete sociale pentru masă caldă, oferite de primărie vârstnicilor din Reșița și persoanelor fără adăpost!

 

p

Primăria Reșița întinde o mână vârstnicilor Reșiței și persoanelor fără adăpost oferindu-le tichete sociale pentru masă caldă!

Astfel, în perioada 09.11.2020 – 13.11.2020, la sediul Direcției de Asistență Socială Reșița, situat în Str. Piața Republicii nr 44, se vor distribui tichetele sociale pe suport electronic pentru mese calde destinate persoanele vârstnice care îndeplinesc următoarele condiții:

  • să aibă vârsta de 75 de ani împliniți sau peste această vârstă;
  • să aibă domiciliul/reședința pe raza municipiului Reșița;
  • să aibă venituri la nivelul indemnizației sociale pentru pensionari (800 lei);

Pentru a beneficia de aceste tichete sociale este necesar să vă prezentați cu actul de identitate la sediul Direcției de Asistență Socială Reșița (contact: 0355/080242), Str. Piața Republicii nr 44, de luni până joi, între orele 09:00 – 15:00, iar vineri, în intervalul orar 08:00 – 12:00.

Valoarea nominală a unui tichet social pe suport electronic pentru masă caldă pentru destinatarii finali în cadrul S.N.S.P.V.P.A. este de 180 de lei/lună.

Valoarea acestuia poate fi actualizata anual prin hotărâre a Guvernului adoptată cu cel puțin 90 de zile înainte de încheierea anului calendaristic pentru anul calendaristic următor, anunță reprezentanții Primăriei Reșița.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei