Tigrii și-au arătat colții în fața rossonerilor! CSM București pleacă învingătoare din Polivalenta reșițeană!

handbal

 

Etapa a X-a Ligii Zimbrilor, desfăşurată miercuri, 13 noiembrie, a adus în faţa echipei noastre formaţia CSM Bucureşti. Reşiţenii veneau după o înfrângere la Vaslui, iar oaspeţii noştri după o victorie pe teren propriu cu Dunărea Călăraşi.

Începutul meciului a fost echilibrat, jucătorii noştri conducând de două ori, cu 1 – 0 (min. 2), respectiv 6 – 5 (min. 12). Oaspeţii au egalat şi s-au dus la o diferenţă de 4 goluri (min. 17). A urmat o cursă de urmărire, reşiţenii reuşind doar să se apropie la un singur gol în minutele 24 şi 25. Scorul pauzei a arătat 3 goluri în contul bucureştenilor: 12 – 15.

A doua repriză a înregistrat o desfăşurare identică a meciului, reşiţenii reuşind doar să vină o singură dată la un gol de „tigrii”, în minutul 38. Bucureştenii au speculat greşelile gazdelor, menţinându-se la conducere până la finalul meciului, scorul final fiind 21 – 25.

Echipa noastră:  ShotaTEVZADZE, Paul SIMULESCU – Robert ŢIU, Răzvan MLEDENCIU – 1 gol, Alexandru BORICEANU, Raul HEIMBACH, Alexandru VULPE, Răzvan DAIA, Alexander STARCHENKO, Dusan TRIFKOVIC – 8 goluri, Marius BAHAN – 3 goluri, Claudiu DEDIU – 3 goluri,Lucian IGNAT – 2 goluri, Eric BĂRBUŞ – 3 goluri, Eduard BELCHITE, Andrei SANTEIU – 1 gol.

Următorul meci al echipei noastre pe teren propriu se va desfăşura în cadrul etapei a XII-a, joi 28 noiembrie, în derbyul Banatului, cu SCM Politehnica Timişoara.

DSC_3780DSC_3778DSC_3752DSC_3742DSC_3718DSC_3713DSC_3682

Dan Sabin Anca, antrenorul oaspeţilor, a declarat la finalul meciului: „Aşa cum arată şi rezultatul, a fost un meci destul de încrâncenat în care atacul nostru nu a fost la înălţimea apărării şi, de aici, a ieşit un meci destul de strâns. Dacă mai marcam din situaţiile de „unu la unu” probabil alta era diferenţa de scor. Am venit la victorie! Fiecare joc în parte vrem să-l câştigăm, noi avem de recuperat nişte puncte pe care le-am pierdut acasă şi în deplasare şi suntem într-o revenire de formă. Ne dorim un loc cât mai sus în campionat. Noi ne propunem ca de la meci la meci să jucăm din ce în ce mai bine. Şi, bineînţeles, să prindem play-off-ul.”

Chike Onyejekwe, extrema stângă a bucureştenilor, a declarat:„Din punctul meu de vedere a fost un meci care putea să se întoarcă oricând. S-a văzut că am avut unele minute de lipsă de concentrare, în care am dat şansă adversarului să intre în joc. Ne bucurăm că am câştigat, că am ieşit cu toţii sănătoşi. Acum ne aşteaptă un drum lung şi ne vom antrena pentru următorul meci. Diferenţa în acest meci a făcut-o experienţa noastră, deoarece Reşiţa este o nou promovată, dar şi experienţa cluburilor în Liga Naţională.”

Bojan Butulija, antrenorul echipei noastre, a declarat la finalul meciului: „Astăzi am avut probleme cu disciplina tactică, atât în apărare, cât şi în atac. Sunt mai mult supărat pentru faptul că jucătorii cu cea mai mare experienţă nu au respectatce am vorbit în vestiar, felul în care să jucăm în apărare. Le-am explicat că, dacă vrem să câştigăm meciurile, trebuie să respectăm ce stabilim în timpul săptămânii, cum ne pregătim şi, mai ales, la ultima şedinţă din vestiar. Nu cred că experienţa a făcut diferenţa, ci respectarea tacticii stabilite. Astfel, dacă la meciul cu Baia Mare am făcut 14 greşeli tehnice, la Vaslui am făcut 15 greşeli tehnice, iar astăzi am făcut 16 greşeli tehnice. Eu le-am zis şi sper să învăţăm să nu facem aceleaşi greşeli. Urmează să muncim din acest punct de vedere pentru a reduce numărul greşelilor tehnice. Pentru că împotriva unei echipe cum este CSM Bucureşti, 16 greşeli tehnice este foarte mult. A doua problemă importantă, în apărare nu am fost foarte agresivi, atât cât aş dori eu să fim. Noi astăzi am fost ca o pisică şi trebuia să fim ca un tigru. Mai avem câteva aspecte tehnice de rezolvat, pentru ca să fie bine. Nu putem schimba totul acum, dar o să încercăm ca pe parcurs să le reparăm.”

Raul Heimbach, interul stânga al echipei noastre, a declarat: „A fost un meci greu. Am avut multe şanse să revenim în joc. Din păcate, am făcut foarte multe greşeli în atac: fault în atac, am scăpat mingea. Eu consider că astăzi puteam să câştigăm dar datorită faptului că am greşit foarte multe mingi, adversarii noştri au venit pe faza a doua şi ne-au dat nişte goluri uşoare. De la meci la meci începem să creştem, ne pregătim foarte bine. Fiecare meci îl pregătim în parte. Sper ca în viitoarele meciuri să nu mai facem atâtea greşeli, cel puţin în atac şi să fim mai răi în apărare. Asta este tot ce contează.”

DSC_3679DSC_3668DSC_3663DSC_3657DSC_3655DSC_3654DSC_3812DSC_3806DSC_3802DSC_3799

 

Miruna MIHANCEA

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei