În timp ce șomajul este în creștere, numărul locurilor de muncă disponibile este în scădere

a

Doar 30 de locuri de muncă vacante sunt disponibile în această săptămână prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Caraș-Severin.

Cele mai multe dintre acestea sunt în municipiul Reșița, unde sunt ofertate: 10 posturi de vânzător ambulant produse alimentare, două de contabil șef și câte un post de ajutor de bucătar, șofer de autoturisme și camionete, lucrător comercial, actor, recuziter, secretar literar, șef serviciu și director economic.

În Anina se caută un operator calculator electronic și rețele, în Băile Herculane un îngrijitor de copii și un casier, în Bocșa un sudor, iar în Bozovici un ajutor de bucătar. În Caransebeș este disponibil un post de lucrător controlor final și două de vânzător, în Moldova Nouă unul de operator întreținere corporală, iar în Oravița un șef de birou.

Situația detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro,  la secțiunea dedicata AJOFM Caraș-Severin – Persoane fizice – Locuri de muncă”, ne-a precizat Carla Goagă, purtător de cuvânt al agenției reșițene.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Johann Nicolescu

    Lipsa investitiilor si a investitoriilor, mari si importanti care sa ofere cel putin salarii decente este una din cele mai mari probleme ale judetului Caras-Severin.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei