Tineretul Național Liberal a pedalat pentru Reșița de 1 Mai!

modelmic

Tineretul Național Liberal a decis să renunțe la tradiționalul grătar de 1 Mai și să promoveze de Ziua Muncii un stil de viață sănătos, atât pentru reșițeni cât și pentru orașul în care aceștia trăiesc.

Așadar, liberalii cărășeni au încălecat ieri pe biciclete purtând tricouri reprezentative de culoarea galben. Startul s-a dat în Centrul Civic, în dreptul Casei de Cultură, iar linia de final a fost trasată abia în Parcul Tricolorului.

IMG_1774

Odată ajunși în parcul din Govândari, tinerii național liberali au împărțit reșițenilor baloane galben-albastru transmițându-le un mesaj mai mult decât educativ, și anume faptul că mersul pe bicicletă este o oază de sănătate, atât pentru ei, cât și pentru Reșița.

Sub sloganul „1 Mai Liberal – Pedalăm pentru Reșița”, bicicliștii au mărșăluit ieri pe două roți pentru a-i conștientiza pe cetățeni cu privire la grija pe care ar trebui să o poarte mediului înconjurător, și automat propriei sănătăți.

IMG_1775

Alexandra JURCA

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei