Trafic îngreunat pe DN 6! „Rugăm conducătorii auto să dea dovadă de răbdare și să conducă cu atenție sporită”

modelmic

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin atrag atenția conducătorilor auto care tranzitează, în acest sfârșit de săptămână, DN 6, că traficul rutier se va desfășura îngreunat între Dealul Ciregău și Cornea și pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș, din pricina lucrărilor de reparație efectuate la partea carosabilă.

Având în vedere fluxul mare de autoturisme aflate în tranzit, în zonă se formează coloane de autoturisme întinse pe mai mulți kilometri, cu precădere în acest weekend când valorile de trafic vor fi crescute.

Ca variantă ocolitoare a centurii municipiului Caransebeș, conducătorii auto se pot deplasa prin centrul municipiului Caransebeș.

Rugăm conducătorii auto să dea dovadă de răbdare, să conducă cu atenție sporită, să respecte semnificația semnalizării rutiere temporare instituite și semnalele piloților de dirijare a traficului și să nu efectueze manevre de depășire a coloanei de mașini pentru a nu fi implicați în evenimente rutiere nedorite.

Echipajele Poliției Rutiere vor acționa în zonă pentru prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea fluenței traficului rutier”, transmite Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să conducă cu prudență și să nu bruscheze comenzile autoturismului, pe fondul unui carosabil umed, având în vedere că sunt anunțate ploi.

foto: sibiu100.ro

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei