Tragedie la Târnova, în Caraș-Severin! O femeie a decedat după ce a căzut într-o fântână

modelmic

Tragedie luni seara în localitatea Târnova din județul Caraș-Severin. O femeie de 80 de ani și-a găsit sfârșitul după ce a căzut într-o fântână. Pompierii militari cărășeni, chemați de urgență la locul incidentului, nu au mai putut face nimic pentru victimă, aceasta fiind scoasă din fântână fără viață.

Intervenție de urgență a pompierilor militari cărășeni din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița pentru salvarea unei persoane căzută în fântână, în localitatea Târnova.                   

Din păcate, victima, o persoana de sex feminin, în vârstă de aproximativ 80 de ani, a fost extrasa din fântână fără semne vitale de viață”, transmite Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin.

Din primele informații, se pare ca victima a căzut în fântâna fără ca cineva să-și dea seama, timpul trecut de la producerea evenimentului nefericit și până la ajungerea salvatorilor scăzând șansele acesteia de supraviețuire.

foto (ilustrativ) : zch.ro

 

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei