Transport agabaritic în această seară, pe DN 6

a

Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin a transmis o informare conform căreia, în acestă seară, de la ora 20:00, județul va fi tranzitat pe ruta DN 6 Cornea-limita cu județul Timiș, de un convoi agabaritic format din trei auto platforme cu lungimea totală de 120 metri. Un echipaj al Serviciului Rutier Caraș-Severin va asigura însoțirea convoiului până la limita cu județul Timiș. Pentru a permite fluidizarea traficului rutier, cele trei autoplatforme vor staționa în mai multe rânduri, în parcările amenajate pe DN6.

Rugăm conducătorii auto care se deplasează pe această rută, în intervalul de timp menționat, să circule cu viteză adaptată la condițiile de drum, să dea dovadă de atenție sporită, să nu se angajeze în efectuarea de depășiri riscante și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri, a precizat Alina Boeru – purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei