„Trebuie să dăm dovadă de maturitate și de unitate” – mesajul Luminiței Jivan pentru social-democrații cărășeni!

modelmic

Președintele organizației județene a Partidului Social Democrat, Luminița Jivan, îi îndeamnă pe social-democrați să rămână calmi în urma condamnării lui Liviu Dragnea și să dea dovadă de unitate.

„În aceste momente de greutate, vă îndemn la calm și mai ales la unitate! În ciuda faptului că au existat momente care își aveau rolul de a dezbina cel mai puternic partid din România, acum, mai mult ca niciodată, trebuie să dăm dovadă de maturitate și de unitate, de fraternitate!

Despre condamnarea președintelui Liviu Dragnea aș vrea să pot să am cuvinte, dar cel mai în măsură să judece astfel de lucruri este timpul. Orice cuvânt în plus este de prisos, iar timpul va decide dacă această condamnare a fost meritată sau nu. Aș vrea în aceste momente, când totul pare împotriva noastră, să reamintesc că datorită lui Liviu Dragnea am obținut un scor istoric la alegerile parlamentare, datorită lui, PSD a ajuns la guvernare, Guvern care a adus cele mai mari beneficii pentru români”, le transmite Luminița Jivan social-democraților.

Deputatul cărășean este de părere că evenimente din ultima perioadă ar trebui să îi facă pe social-democrați să își depășească orgoliile personale și să muncească la coeziunea partidului. „Doar împreună putem să ne reîntregim! Trebuie să fim uniți și să fim ghidați de refacerea stângii românești”, adaugă Luminița Jivan.

Citește și Liviu Dragnea, condamnat definitiv! 3 ani și 6 luni cu executare!

 Diana RADU

Stiri similare

2 Comentarii

  1. zero

    Adică Mocioalcă şi aşa-zişii “pucişti” din PSD aveau totuşi dreptate privind “capul lui Moţoc” care se putea rezolva intern şi fără referendum?

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei